CARAMEL 1. Méthode de français. Учебник по френски език за 2. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-757/11.09.2003 г.
ISBN: 978-227-050-178 Формат: 21x29 см , 176 стр.
Цена:
24.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Езиковата система CARAMEL е комуникативна модерна езикова система, която предлага разнообразни упражнения от типа: наблюдавай и слушай, слушай и имитирай, наблюдавай илюстрациите и състави кратки диалози, слушай и свържи и др. На този начален етап на обучение важно място в учебния процес се отделя на песните, броилките, игрите, чрез които се въвежда и заучава лексиката. Езиковият материал се преподава стъпка по стъпка, като се използват разнообразни игрови ситуации.

Учебникът включва шест тематични блока. Всеки един съдържа:
въвеждаща тематична страница; диалог за активно слушане, чрез който се въвеждат новите езикови елементи; оригинална песен или броилка, чрез които по-лесно се заучават интонационните модели; урок за усвояване на граматични понятия; преговорен урок за затвърдяване на изучения по темата материал, който включва по-творчески и самостоятелни задачи; забавна история с продължение Карамел и неговите приятели; рубрика „Kътчето на любопитните”, която запознава учениците с френската култура.
Аудиокасетата съдържа автентични записи към всички уроци. Тя е от огромно значение в работата на учителя за правилното преподаване на френското произношение и интонация.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.