Човекът и обществото за 4. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1724/24.11.2011 г.
ISBN: 978-954-01-2980-8 92 стр.
Графичен дизайн: Петко Минчев, Жасмина Бакалова-Минчева
Дизайн на електронния учебник „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент до 30 ЮНИ 2019 г.
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ

Учебникът е обогатен с ресурси, които ще помогнат на учениците да разберат и осмислят въздействието на човешката дейност върху природната среда, политическата и културната роля на българската държава в средновековна Европа, демократичните принципи, върху които се изгражда модерна България. Чрез филми на Българската национална телевизия ще се запознаят с ключови събития, като Освобождението и Съединението на България. Усвояването на уроците е по-лесно, а знанията са по-трайни и задълбочени с помощта на анимираните задачи за природните области, трудовата дейност на хората, за исторически събития и личности. Учителят показва, пише, увеличава, подчертава, огражда, води записки по страниците на електронния учебник. За улесняване на работата му се предлагат указания за ползване и специално разработени сценарии на уроци.

Сия Стоянова

Сия Стоянова е завършила специалност „География” в СУ „Св. Климент Охридски”.  Преподавала е география в прогимназиалния етап и родинознание в столични училища. Интересите ѝ са в областта на използването на игровите методи и на информационно-комуникативните технологии в обучението по география. От 2006 г. живее, специализира и работи в САЩ. Съавтор е в учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и 4. клас на издателство „Просвета”.

Виж всичко за този автор
Лилия Манева

Лилия Манева е магистър по начална педагогика от СУ „Св. Климент Охридски”, учител с дългогодишна практика. Квалифицира се в областта на въвеждането на нови технологии на педагогическо взаимодействие в училищното образование. Съавтор е на учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и за 4. клас на издателство „Просвета”.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ

 

Всеки учител от 1. до 7. клас, който преподава по печатен учебник на „Просвета“, има право да ползва безплатно електронния вариант на този учебник.

 

За да получите безплатен достъп до е-учебниците на издателството, е необходимо да сте учител и да имате регистриран учителски профил в сайта. След като влезете в сайта с вашата регистрация, е необходимо да заявите желаните от вас е-учебници чрез формата за заявка в секцията „Моите е-учебници“. 

 

За допълнителни въпроси и повече информация търсете нашите представители в страната.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.