Домашен бит и техника за 4. клас

Електронен
Домашен бит и техника за 4. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1733/24.11.2011 г.
ISBN: 978-954-01-2985-3 48 стр.
Графичен дизайн Буян Филчев
Художник на триизмерните изделия Николай Додов
Дизайн на електронния учебник "Просвета Либри" ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент до 30 ЮНИ 2019 г.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ

Електронният учебник по домашен бит и техника за 4. клас надгражда възможностите на хартиения учебник. Учебната информация е разширена и допълнена с разнообразни електронни ресурси, като:

  • интерактивни игри
  • занимателни упражнения
  • слайдшоута със снимки
  • демонстрационни клипчета
  • проверовъчни тестове
  • схеми и модели
  • аудиозаписи
  • помощен дидактичен материал и др.  

Към всеки урок са включени допълнителни визуализации, които подпомагат успешното и ефективно обучение. Качествените графични изображения, озвучаване и анимации привличат вниманието на децата и осигуряват високо ниво на нагледност. Хипервръзките и удобната навигация позволяват бързо да се премине в следващ раздел или фрагмент. Електронните ресурси дават възможност за многократно изпълнение на упражненията и задачите, като по този начин учениците затвърдяват и едновременно с това проверяват знанията си, развиват важни практически умения.

Дигиталният учебник е модерно, полезно и необходимо средство в работата на съвременния учител, което съществено променя учебната среда. Мултимедийният формат улеснява преподавателя и му дава възможност да поднася уроците си по атрактивен и вълнуващ начин. С електронния учебник децата лесно и бързо усвояват учебното съдържание, а ученето се превръща в интересно и увлекателно занимание за тях.

Любен Витанов
Доц. д-р Любен Витанов е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”.
Написал е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по домашен бит и техника, домашна техника и икономика, технологии, технологии и предприемачество за 1. – 8. клас.
Виж всичко за този автор
Георги Иванов
Георги Иванов

Георги Иванов е роден през 1954 г. в гр. Болярово. Завършил е специалността „Педагогика за подготовка на начални учители” в СУ „Климент Охридски”. Бил е начален учител в с. Безмер, общ. Ямбол, директор на училище „Съби Колев”, гр. Ямбол и преподавател по педагогика и методика на технологичното обучение в Тракийския университет, гр. Стара Загора.

През 1993 г. защитава дисертационен труд на тема „Ефективност на проверочно-оценъчната дейност в обучението”, през 1998 г. става доцент. Защитава дисертация за научната степен „Доктор на педагогическите науки” на тема „Мултисензорният принцип в технологичното обучение” през 2006 г., а през 2009 г. става професор.

От 2008 г. е ръководител на сектор „Качество и акредитация” към Тракийския университет, гр. Стара Загора. Някои от книгите му са: „Педагогически профил на проверочно-оценъчната дейност на учителя”, „Какво научаваме за ученика, когато мълчи”, „Теория и методика на техническото и технологичното обучение”, „Агро-екологична технология”, „Педагогически аспекти на апликирането в началното училище”, „Целеполагането в педагогическата и изследователската дейност на учителя”, „Работа с хартия и картон в началното училище”, „Битово-обслужващият труд в началното училище”, „Трудовите умения на малкия ученик”, „Педагогическото взаимодействие в технологичното обучение – детска градина, начално училище”, „Субект-субектното взаимодействие в технологичното обучение”, „Пътеводител на първокласника”. Съавтор е на учебниците по домашен бит и техника от 1. до 4. клас и на албумите по конструктивно-техническа и битова дейност за детската градина.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ

 

Всеки учител от 1. до 7. клас, който преподава по печатен учебник на „Просвета“, има право да ползва безплатно електронния вариант на този учебник.

 

За да получите безплатен достъп до е-учебниците на издателството, е необходимо да сте учител и да имате регистриран учителски профил в сайта. След като влезете в сайта с вашата регистрация, е необходимо да заявите желаните от вас е-учебници чрез формата за заявка в секцията „Моите е-учебници“. 

 

За допълнителни въпроси и повече информация търсете нашите представители в страната.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.