HELLO! English for the 2nd Grade. Pupil’s Book. Учебник по английски език за 2. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-759/15.06.2007 г.
ISBN: 978-954-01-2826-9 70 стр.
Графичен дизайн ЕТ „ЖАБО 1939”
Художник на илюстрациите ЕТ „ЖАБО 1939”
Дизайн на електронния учебник „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
ВИЖ ДЕМО
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ

Електронният учебник HELLO! за 2. клас е разработен изцяло на базата на одобрения от МОН печатен учебник и има същата структура.
Електронното приложение позволява на учителя да провежда интересни уроци с използване на мултимедия, да повишава мотивацията на учениците, да прилага индивидуален подход в обучението. За ученика електронният учебник открива нови възможности за учене на английски език.
Във 2. клас по програма учениците се запознават с английската азбука. Въвеждането на буквите става на принципа на картинен речник с използване на изобилие от илюстрации, а всички думи са озвучени. По този начин се стимулира зрителната и слуховата памет, запаметяването на английските думи и тяхното правилно произношение е трайно. Упражненията са от няколко типа и децата свикват бързо с начина на изпълнение: с кликане свързват големите и малките букви, кликат върху буква и илюстрация и чуват думата, влачат буква до мястото ѝ в думата и чуват думата, чуват думата и кликат върху една от няколко картини, която е верният отговор, чуват въпрос и кликат върху отговора и други.  Упражненията са градирани по сложност: от буква към дума, от дума към кратко изречение, а след това и кратки озвучени текстове за четене. Всички упражнения дават възможност  за самопроверка.
Електронният учебник съдържа много слайдшоу, флашанимации, песни и стихчета и допълнителни звукозаписи. Особено внимание се обръща на уменията слушане с разбиране и говорене и развиване на техниката на четене. Всички ресурси в електронния учебник комуникативни по форма и стимулират учениците да говорят на чуждия език.

Емилия Колева

Емилия Колева преподава английски език от 25 години, като води часове на ученици от 6- до 13-годишна възраст. Разработва образователни материали за издателство „Просвета” от 2004 г. Съавтор е на „Hello!”, най-успешната българска система за обучение по английски език от 2. до 8. клас. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Десислава Петкова, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.
Емилия Колева е автор на редица помагала с тестове и упражнения, както и на електронни ресурси. Посещавала е курсове за обучение на учители по методика в Оксфорд, Корк и Ипсуич. През 2010 г. участва в уъркшопове, спонсорирани от ЕС и Европейския социален фонд, по създаване и оценяване на тестове.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ

 

Всеки учител от 1. до 7. клас, който преподава по печатен учебник на „Просвета“, има право да ползва безплатно електронния вариант на този учебник.

 

За да получите безплатен достъп до е-учебниците на издателството, е необходимо да сте учител и да имате регистриран учителски профил в сайта. След като влезете в сайта с вашата регистрация, е необходимо да заявите желаните от вас е-учебници чрез формата за заявка в секцията „Моите е-учебници“. 

 

За допълнителни въпроси и повече информация търсете нашите представители в страната.

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
ЗАЯВКА ЗА ВАШИТЕ БЕЗПЛАТНИ ЕЛЕКТРОННИ УЧЕБНИЦИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ НА
WWW.E-UCHEBNIK.BG
ДОСТЪП ДО НОВИТЕ Е-УЧЕБНИЦИ ЗА
1. И 5. КЛАС МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЪС ЗАЛЕПЕНИЯ НА ГЪРБА ИМ ПИН КОД.
ТОЗИ КОД Е НЕВАЛИДЕН
Имате трудности или въпроси?
02 818 20 10, 02 818 20 26 и
0889 055 787
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.