HELLO! English for the 4th Grade. Pupil’s Book Учебник по английски език за 4. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1715/24.11.2011 г.
ISBN: 978-954-01-2984-6 92 стр.
Графичен дизайн „ХРИС 2001” ООД
Художник на илюстрациите „ХРИС 2001“ ООД
Дизайн на електронния учебник „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент до 30 ЮНИ 2019 г.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ

Електронният учебник по английски език Hello! е съвременен образователен ресурс, който създава близка до учениците информационна и познавателна среда в класната стая или вкъщи. Интерактивните упражнения, насочени към усвояване на лексиката и произношението, към развиване уменията за четене и говорене, провокират  познавателната активност на учениците.
Учителят има възможност да представя страниците на учебника пред класа на бяла или интерактивна дъска, да увеличава отделни зони с информация или илюстративен материал. С помощта на учителския панел той може да подчертават букви, думи и изречения, да закрива част от учебното съдържание или да добавя ново.
Интерактивният учебник съдържа всички звукозаписи от аудиодиска, които се активират само с един клик.  Допълнително разработените ресурси са разнообразни и по-голямата част от тях са озвучени с цел учениците да имат непрекъснат контакт с автентичната реч на носители на езика. Всички диалози могат да се четат в забавен темп, да се работи над техниката на четене. Допълнителните интерактивни ресурси включват още: флашанимации и илюстрации, насочени към усвояване на лексиката и нейното правилно произношение, текстове и упражнения за развиване на умението четене с разбиране, тестов тип упражнения. Всички ресурси дават възможност на  учениците да станат активни участници в учебния процес.

Емилия Колева

Емилия Колева преподава английски език от 25 години, като води часове на ученици от 6- до 13-годишна възраст. Разработва образователни материали за издателство „Просвета” от 2004 г. Съавтор е на „Hello!”, най-успешната българска система за обучение по английски език от 2. до 8. клас. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Десислава Петкова, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.
Емилия Колева е автор на редица помагала с тестове и упражнения, както и на електронни ресурси. Посещавала е курсове за обучение на учители по методика в Оксфорд, Корк и Ипсуич. През 2010 г. участва в уъркшопове, спонсорирани от ЕС и Европейския социален фонд, по създаване и оценяване на тестове.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ

 

Всеки учител от 1. до 7. клас, който преподава по печатен учебник на „Просвета“, има право да ползва безплатно електронния вариант на този учебник.

 

За да получите безплатен достъп до е-учебниците на издателството, е необходимо да сте учител и да имате регистриран учителски профил в сайта. След като влезете в сайта с вашата регистрация, е необходимо да заявите желаните от вас е-учебници чрез формата за заявка в секцията „Моите е-учебници“. 

 

За допълнителни въпроси и повече информация търсете нашите представители в страната.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.