Къде съм аз? Задачи за проверка на входното и изходното ниво за 2. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3021-7 Формат: 21х29 см , 44 стр.
Цена:
3.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

За вас, второкласници!
Тази книжка ще ви помогне да разберете какъв е вашият напредък в началото и в края на учебната година по три от най-важните учебни предмети (български език и литература, математика, околен свят). Може да проверите знанията си самостоятелно, като сверите отговорите си, или това да направи вашият учител.
Сигурно често сте се питали „Защо получих тази оценка?” или „Къде съм аз по успех спрямо останалите деца в класа?”.  Това помагало с помощта на вашия учител ще ви даде ясни и точни отговори на тези въпроси.

За вас, учители!
Помагалото ще облекчи работата ви по създаването на входни и изходни самостоятелни работи за две групи по български език и литература, математика и околен свят. Към всеки изпитен вариант ви предлагаме детайлно разработена оценителна част, на която бихте могли да се опрете при оценяването. Книжката може да приложите и към портфолиото на всеки ученик, за да проследите прогреса му.

За вас, родители!
Помагалото със задачи за входно и изходно ниво дава възможност да проверите знанията и уменията на детето си. То е разработено така, че да може да се използва не само в училище, но и вкъщи. Съдържа варианти за самостоятелна работа, оценителни таблици, скали за установяване на компетентността на детето по съответния учебен предмет, както и верните отговори на задачите.

Людмила Зафирова
Людмила Зафирова

Ас. Людмила Зафирова е завършила специалност „Начална училищна педагогика” с втора специалност „Българска филология” в СУ „Св. Кл. Охридски”. Професионалните ѝ интереси са в областта на методиката на обучението по природни и социални науки в начален етап, оценяването, интеркултурното образование. Понастоящем е преподавател по дидактика на родинознанието и природознанието в СУ „Св. Кл. Охридски”. Член е на Центъра за дистанционно обучение на Факултета по начална и предучилищна педагогика и дизайнер на електронни курсове. Ръководител е на екипа, разработващ инструментариума за национално външно оценяване по човекът и природата за 4. клас от 2008 г. насам. Лектор е в квалификационни курсове за учители по проблемите на оценяването и самооценяването. Участва в български и международни проекти в сферата на образованието. Съавтор е в учебни помагала за ученици от начален етап на изд. „Просвета” и в методическо ръководство за студенти.

Виж всичко за този автор
Соня Рачева
Соня Рачева

Соня Рачева е начален учител във Второ основно училище „Петко Р. Славейков” – град Стара Загора. Автор е на книгата „Здравейте, ученици! или за първия учител”, съавтор на различни учебни помагала за началния курс, издадени от „Просвета”. „Буквар по педагогика” е нейната втора самостоятелна книга.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.