Примерен тест от „12 нови теста по български език и литература за национално външно оценяване и прием след 7. клас + текстове за преразказ с дидактическа задача”

одобрен от МОМН
СВАЛИ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Скъпи приятели,
Проверете сами своите знания (или незнания) по български език и литература за 7. клас с този примерен тест, част от помагалото „12 нови теста по български език и литература за национално външно оценяване и прием след 7. клас + текстове за преразказ с дидактическа задача”.
Ако имате пропуски, то ще ви помогне да ги попълните.
В него ще намерите още тренировъчни тестове и задачи, с които да се подготвите успешно за външното оценяване и прием след 7. клас.
За външното оценяване и прием след 7. клас препоръчваме и „Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 7. клас за външно оценяване” и „Външно оценяване по български език и литература за 7. клас по формата PISA”.

Нели Дамянова

Нели Дамянова е утвърден преподавател по български език и литература с първа професионално-квалификационна степен. Носител е на наградите:

  • „Учител на годината на България – 2013 г.” в направление „Хуманитарно” от Националния конкурс на Синдиката на българските учители.
  • Почетното отличие на Министерството на образованието и науката „Неофит Рилски” през 2013 г.
  • Почетната златна значка на Община Пловдив през 2012 г.
  • Втора награда в Международния конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности за устойчиво качествено обучение и възпитание на децата и учениците” през 2015 г.
Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.