Примерен тест от „Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 7. клас за външно оценяване”

одобрен от МОМН
СВАЛИ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Скъпи приятели,
Проверете сами своите знания (или незнания) по български език и литература за 7. клас с този примерен тест, част от помагалото „Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 7. клас за външно оценяване”.
Ако имате пропуски, то ще ви помогне да ги попълните.
В него ще намерите още тренировъчни тестове и задачи, с които да се подготвите успешно за външното оценяване и прием след 7. клас.
За външното оценяване и прием след 7. клас препоръчваме и „12 нови теста по български език и литература за национално външно оценяване и прием след 7. клас + текстове за преразказ с дидактическа задача” и „Външно оценяване по български език и литература за 7. клас по формата PISA”.

Весела Кръстева

Весела Кръстева завършва българска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. От 1995 г. работи като учител по български език и литература. От 1998 до 2000 г. преподава езикова култура в СУ „Св. Климент Охридски”, където защитава дисертация за присъждане на научната и образователна степен доктор (2001).Притежава първа професионално-квалификационна степен.От 2009 до 2013 г. води кандидатстудентски курсове в УНСС. Носител е на почетното звание „Неофит Рилски”, присъдено от МОМН през 2008 г. Автор е на над 40 учебни помагала и учебници за основното, средното и висшето образование.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.