Примерен тест от „Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 5. клас”

одобрен от МОМН
СВАЛИ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Скъпи приятели,
Проверете сами своите знания (или незнания) по български език и литература за 5. клас с този примерен тест, част от помагалото „Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 5. клас”.
Ако имате пропуски, то ще ви помогне да ги попълните.
В него ще намерите още тренировъчни тестове и задачи, с които да се готвите успешно през цялата година.
„Тренировъчни и изпитни тестове по български език и литература за 5. клас” можете да купите в нашите търговски обекти в София (виж тук), чрез някои електронни книжарници (виж тук) и чрез нашите представители по региони (виж тук).
По български език и литература за 5. клас препоръчваме и „Можеш, ще успееш! Тестове по български език и литература за 5. клас” и „Четене с разбиране. Тренировъчни задачи за 5. клас. Подготовка за PISA”.

Весела Кръстева

Весела Кръстева завършва българска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. От 1995 г. работи като учител по български език и литература. От 1998 до 2000 г. преподава езикова култура в СУ „Св. Климент Охридски”, където защитава дисертация за присъждане на научната и образователна степен доктор (2001).Притежава първа професионално-квалификационна степен.От 2009 до 2013 г. води кандидатстудентски курсове в УНСС. Носител е на почетното звание „Неофит Рилски”, присъдено от МОМН през 2008 г. Автор е на над 40 учебни помагала и учебници за основното, средното и висшето образование.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.