Човекът и обществото за 4. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1829/ 21.11. 2014 г.
ISBN: 978-954-01-3085-9 Формат: 17х24 см , 80 стр.

НОВО, ПРЕРАБОТЕНО ИЗДАНИЕ

ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 10.00 лв.
Цена:
13.33 лв.
ПОРЪЧАЙ
Виж този продукт в Електронен вариант тук:Електронен
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

В 4. клас информацията за природата и миналото на България се разширява и надгражда в европейски контекст. Изданието на учебника от 2014 г. е обновено и подобрено според изведени от практиката препоръки на учители и на експерти.

  • Намаленият брой на темите за нови знания освобождава два учебни часа за упражнение, преговор или учебна екскурзия.
  • Нови теми за начален и годишен преговор правят проверката на знанията привлекателна за децата чрез повече изображения и игрови задачи.
  • Речникът на понятията е внесен във всяка тема, за да улесни преподаването и самоподготовката на учениците.
  • Голяма карта на природните области дава възможност на всяко дете да изпълнява задачите без помощта на атлас, а увеличените по размер карти на трудовите дейности в уроците осигуряват по-добра ориентация.
  • Кратки и достъпни указания за четене на карта, описване на области, селища, исторически паметници и личности, за ориентиране във векове и години улесняват малките ученици да овладяват познавателни умения.
  • Линия на времето във всяка тема и нови карти подпомагат разбирането и осмислянето на историческото съдържание.

Отлично онагледен, достъпен и балансиран, учебникът дава възможност на децата да овладяват трайни знания, да развиват уменията си и да се подготвят отлично за външното оценяване.

Сия Стоянова

Сия Стоянова е завършила специалност „География” в СУ „Св. Климент Охридски”.  Преподавала е география в прогимназиалния етап и родинознание в столични училища. Интересите ѝ са в областта на използването на игровите методи и на информационно-комуникативните технологии в обучението по география. От 2006 г. живее, специализира и работи в САЩ. Съавтор е в учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и 4. клас на издателство „Просвета”.

Виж всичко за този автор
Лилия Манева

Лилия Манева е магистър по начална педагогика от СУ „Св. Климент Охридски”, учител с дългогодишна практика. Квалифицира се в областта на въвеждането на нови технологии на педагогическо взаимодействие в училищното образование. Съавтор е на учебните комплекти по човекът и обществото за 3. и за 4. клас на издателство „Просвета”.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.