Книга за учителя по английски език за 10. клас - English for You 1, Teacher’s Book for the 10th Grade – интензивно изучаване, част 1

одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2612-8 Формат: 21х29 см , 104 стр.
СВАЛИ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Книгата за учителя към ENGLISH for YOU 1 за 10. клас съдържа:
• подробна разработка на учебния материал
• отговори на упражненията от учебника и тетрадката
• текстовете на звукозаписите в учебника и работната тетрадка
• дидактични обяснения и препоръки
• допълнителна страноведска и граматична информация
• диктовки и текстове за превод от български на английски и от английски на български към всеки модул.

Красимира Рангелова

Красимира Рангелова е квалифициран приложен лингвист със специализация по чуждоезиково обучение. Има дългогодишен опит в преподаването на английски като втори чужд език в разнообразна мултикултурна образователна среда, в България и в чужбина. Преподавателската ѝ практика обогатява нейните изследвания върху когнитивните процеси, засягащи ученето на чужд език. Създала е редица иновативни педагогически приложения на телекомуникациите в изучаването на език и култура. Има множество публикации в сферата на чуждоезиковото обучение. Автор и съавтор е на широко употребявани материали за английски като втори чужд език. Преподавала е в катедра „Англицистика и aмериканистика” на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, в Института за чуждестранни студенти, в Чуждоезиковия център в София и др. В момента д-р Рангелова преподава в програмата за интензивно изучаване на английски език в Държавния университет на Ню Йорк, както и в университета в Олбани към Държавния университет на Ню Йорк.

Виж всичко за този автор
Николина Цветкова

Николина Цветкова започва преподавателската си дейност през 1993 г. В продължение на осем години преподава в 8. подготвителен клас във Втора английска езикова гимназия, София. От 2000 г. е ментор на учители по английски език в Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Работи в сферата на междукултурното образование, сливането на съдържанието с езика и създаването на учебни материали. Участвала е в различни местни и международни проекти и е изнасяла доклади на редица конференции и образователни събития. Автор и съавтор е на няколко учебника и учебни помагала по английски език.

Виж всичко за този автор
Мария Методиева

Мария Методиева е преподавател по английски език от 1987 г. Работила е единадесет години в Английската езикова гимназия във Видин, с всички класове. От 1999 г. преподава във Втора английска езикова гимназия в София. В момента обучава учениците от 8. клас. Има бакалавърска степен от Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Участвала е в различни проекти на Британския съвет и е изнасяла доклади на редица конференции на Международната асоциация на учителите по английски език (IATEFL). Съавтор е на няколко учебника и учебни помагала.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.