Нови тестове по български език и литература за външното оценяване и приема слeд 7. клас по формат 2016

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3136-8 Формат: 21х29 см , 84 стр.
Цена:
9.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Сборникът се различава от всички подобни издания, защото отразява най-новите промени, направени от МОН в теста за външното оценяване и приема след 7. клас. Работата със сборника гарантира целенасочена и адекватна подготовка на седмокласниците, защото:

  • включва 7 теста с новия тип задачи, напълно съобразени с изпитния формат за 2016 г. на МОН – задачи за извличане и обработване на информация при т. нар. четене с разбиране и езикови задачи върху два източника на информация;
  • съдържа верните отговори на задачите и точки за оценяване на постигнатите резултати;
  • графичното оформление на тестовете и на бланките за отговори е точно като това на изпитните материали;
  • дава възможност на кандидат-гимназистите да ползват диск с професионални записи на 7 текста за преразказ и да решават дидактическата задача от втория модул в условия, сходни с тези на изпита.

Направи примерен тест

Борислав Борисов
Борислав Борисов

Главен асистент в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, доктор по филология. Бил е преподавател по методика на обучението по български език. Преподава чешки език и води лекционни курсове по История на чешкия език и историческа граматика на чешкия език. Научните му интереси са в областта на историята и теорията на книжовните езици, съпоставителното езикознание, социолингвистиката, методиката  на обучението по български език и на чуждоезиковото обучение.

Виж всичко за този автор
Росица Калайджиева
Росица Калайджиева

Преподавател по български език и литература в ГПЧЕ „Христо Ботев” в гр. Кърджали и дългогодишен експерт по български език и литература в РИО - Кърджали. Има богат професионален опит в организирането и провеждането на регионални и национални кампании за външно оценяване по български език и литература, била е заместник-председател на националната комисия за проверка и оценка на ДЗИ.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта