Математика за 1. клас

Електронен
Математика за 1. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09 – 1568/ 08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-036-5 142 стр.
Графичен дизайн: „ХРИС 2001” ООД
Художник на илюстрациите: „ХРИС 2001” ООД
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.
4.80 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Електронният учебник по математика за 1. клас е учебник от ново поколение, който е качествено, високоефективно средство за организиране на интерактивна и занимателна учебна среда. Той отговаря напълно на потребностите на съвременните деца, които са потопени в дигиталния свят.
Електронният учебник по математика за 1. клас е електронна версия на печатния учебник, като до някои от задачите са разположени електронни образователни ресурси. Тези ресурси включват задачи за единичен и множествен избор, вериги, таблици, игри, анимации и др. По своята същност те са разнообразни, забавни и с различни нива на сложност. С тяхна помощ се разширява методическият инструментариум на учителя.
Интегрирането на тези ресурси към хода на урока го прави интерактивен, улеснява преподаването и ученето и води до трайно овладяване на компетентностите, дефинирани в новата учебна програма по математика за 1. клас.
Владимира Ангелова
Доц. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, Педагогически факултет. Ръководител е на Катедра „Начална училищна педагогика”. 
През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд на тема: „Овладяване на методи за решаване на задачи по математика от студенти, подготвящи се за учители в началния етап на средното общообразователно училище”, а през 2014 г. става доцент.
Автор е на 10 книги – монография, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 40 статии, публикувани в специализирани научни издания.
Виж всичко за този автор
Радка Топалска

Радка Топалска е старши начален учител в НУ „Отец Паисий”, гр. Плевен.

Виж всичко за този автор
Александра Николова

Александра Николова е завършила магистърска програма „ИНФОРМАЦИОННО-КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАЧАЛНИЯ ЕТАП НА СОУ” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. В настоящия момент работи като начален учител  в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.