Математика за 2. клас

Електронен
Математика за 2. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3139/14.08.2017 г.
ISBN: 978-619-222-126-3 124 стр.
Графичен дизайн: Христо Жаблянов
Художник на илюстрациите: Христо Жаблянов
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.
4.80 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Едва ли има друг учебник с толкова богат допълнителен интерактивен материал – електронният вариант на математиката за 2. клас на „Просвета Плюс” съдържа над 400 ресурса! Те подпомагат овладяването на новото знание и съдействат за неговото осмисляне и допълнително онагледяване. Изобилието дава възможност за подбор на допълнителни задачи, чрез които учениците по-бързо усвояват учебното съдържание. 
Алгоритмите за овладяване на аритметичните знания са представени в процеса на действие, което помага на ученика да осмисли тяхната последователност. Разнообразните задачи и упражнения дават възможност на учителя да направи бърза обратна връзка и да провери степента на усвояване на новото знание по забавен, атрактивен и приятен за децата начин.
Владимира Ангелова
Доц. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, Педагогически факултет. Ръководител е на Катедра „Начална училищна педагогика”. 
През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд на тема: „Овладяване на методи за решаване на задачи по математика от студенти, подготвящи се за учители в началния етап на средното общообразователно училище”, а през 2014 г. става доцент.
Автор е на 10 книги – монография, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 40 статии, публикувани в специализирани научни издания.
Виж всичко за този автор
Александра Николова

Александра Николова е завършила магистърска програма „ИНФОРМАЦИОННО-КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАЧАЛНИЯ ЕТАП НА СОУ” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. В настоящия момент работи като начален учител  в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.