Технологии и предприемачество за 6. клас

Електронен
Технологии и предприемачество за 6. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3303/14.08.2017
ISBN: 978-954-01-3419-2 92 стр.
Графичен дизайн: Буян Филчев
Художник на илюстрациите: Буян Филчев
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.
4.80 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Как да покажете на своите ученици принципа на действие на парната машина и на слънчевите батерии? С електронния учебник по технологии и предприемачество на „Просвета” това става много лесно – с едно кликване на мишката. Разработен на модерна платформа, той допълва и разнообразява печатния учебник с интерактивно съдържание. Включени са десетки тризмерни анимации, галерии от снимки, видеоклипове, пъзели, презентации, тестове, задачи и игри. Чрез тях учениците не само обогатяват, но и проверяват и затвърдяват знанията си. Електронният учебник им дава възможност да се забавляват, докато учат.

Любен Витанов
Доц. д-р Любен Витанов е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”.
Написал е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по домашен бит и техника, домашна техника и икономика, технологии, технологии и предприемачество за 1. – 8. клас.
Виж всичко за този автор
Донка Куманова-Ларде
Донка Куманова-Ларде

Доц. д-р Донка Куманова-Ларде е преподавател в катедра „Индустриален бизнес и предприемачество” на Университета по хранителни технологии в Пловдив. Завършила е магистратури по икономика и по информатика. Има дългогодишен стаж като учител по икономически дисциплини. Преподавала е и информатика и информационни технологии на ученици от основните и средни училища. В областта на бизнеса има практика като организатор в търговията, работила е и като проектант. Съавтор е на учебници, учебни тетрадки и книги за учителя за обучението по технологии в 8. клас и по технологии и предприемачество в 5. клас. Автор е на редица статии на теми като предприемачество, електронен бизнес на малките и средни предприятия, технологии и иновации.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.