For Real (А1) Английски език за 8. интензивен клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3295/14.08.2017
ISBN: 978-954-01-3325-6 212 стр.
Графичен дизайн: БГ Прентис, Студио Сикс
Художник на илюстрациите: Франческа Карабели, Морено Чиакиера, Джовани да Ре, Джовани Джорджи Пиерфранчески, Сара Минеко, Дориано Стролого
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Електронният учебник FOR REAL A1 е незаменим помощник в обучението по английски език. Той повишава мотивацията на учениците и им помага да усвоят новия материал неусетно и с интерес. Освен това дава възможност на преподавателя да бъде гъвкав и да напасва работата в час към нуждите и интересите на учениците си.
Познавателните видеоматериали, 3D анимациите и образователните игри потапят учениците в различните измерения на чуждоезиковото обучение (лексика, култура на англоговорещите държави, междупредметни връзки и др.), по атрактивен начин илюстрират новия материал и разширяват вече придобитите знания. Учениците посещават Гранд Каньон виртуално, надникват в Белия дом, посочват градове и държави на интерактивна карта на света, разхождат се из 3D стая и много други.
Допълнителните задачи, специално създадени за електронния учебник, са мотивиращи и разнообразни (от типа попълване на пропуснати думи, обозначаване на изображения, съставяне на изречения, отговаряне на True/False въпроси, свързване, поправяне на грешки и др.).
Допълнително удобство за преподавателя представляват аудиозаписите, прикачени към съответните упражнения.
Мартин Хобс

Мартин Хобс е автор на учебници, помагала, видео материали и учебни книги и разкази по английски като чужд език. Преподавал е в Италия и Великобритания в университети и частни езикови училища. Вярва в това, че ученето може да бъде интересно и забавно, което личи от мотивиращите материали, които създава.

Виж всичко за този автор
Джулия Стар Кедъл

Джулия Стар Кедъл е автор на учебни материали по английски като чужд език и преподава на деца, тийнейджъри и възрастни. Работи също като методик и редактор и има участие в изготвянето на Общата европейска езикова рамка.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.