НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане: чрез наложен платеж, SMS, ePay, дебитна или кредитна карта.
 


 
Наложен платеж
 
Опцията плащане с наложен платеж е само за нашите печатни заглавия.
Плащането се извършва на куриера от фирма "Спиди", преносител на пратката в момента на доставка.
Общата стойност на доставката включва цените на продуктите, разходите за опаковка, транспорт и такса наложен платеж, които са за сметка на Получателя.  
 
SMS
 
Някои от нашите продукти може да заплатите и с SMS (на стойност: 0,60 лв.; 1,20 лв.; 2,40 лв.; 4,80 лв. или 6,00 лв. с ДДС).
Изпратете на посочения на страницата телефонен номер SMS със съответстващия на продукта код (напр. prosveta5), който ще видите също на страницата. На Вашия мобилен телефон ще получите SMS с код, който трябва да въведете в сайта, за да активирате достъпа до избрания електронен ресурс. 
 
ePay
 
Ако имате регистрация в онлайн системата за разплащане ePay.bg, може да платите избраните от Вас учебници, като изберете този метод при правене на поръчката си. След като добавите желаните продукти в потребителската си кошница и попълните коректно данните за фактура, ако желаете такава, при избиране на ePay плащане системата ще Ви прехвърли автоматично към сайта на ePay.bg. Там трябва да въведете потребителя и паролата, с които сте регистрирани, и да извършите плащането според инструкциите за стандартни разплащания чрез ePay.bg.
 
 
Дебитна или кредитна карта
 
Плащането се извършва чрез системата за електронни разплащания Borica.
 
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
НАЙ-ТЪРСЕНИ
Общи условия за ползване на сайта