НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Изберете най-удобния за Вас начин на плащане: чрез SMS, ePay, PayPal, наложен платеж, дебитна или кредитна карта.
  
SMS
 
Някои от нашите продукти може да заплатите и с SMS (на стойност: 0,60 лв.; 1,20 лв.; 2,40 лв.; 4,80 лв. или 6,00 лв. с ДДС).
Изпратете на посочения на страницата телефонен номер SMS със съответстващия на продукта код (напр. prosveta5), който ще видите също на страницата. На Вашия мобилен телефон ще получите SMS с код, който трябва да въведете в сайта, за да активирате достъпа до избрания електронен ресурс. 
 
ePay
 
Ако имате регистрация в онлайн системата за разплащане ePay.bg, може да платите избраните от Вас учебници, като изберете този метод при правене на поръчката си. След като добавите желаните продукти в потребителската си кошница и попълните коректно данните за фактура, ако желаете такава, при избиране на ePay плащане системата ще Ви прехвърли автоматично към сайта на ePay.bg. Там трябва да въведете потребителя и паролата, с които сте регистрирани, и да извършите плащането според инструкциите за стандартни разплащания чрез ePay.bg.
 
PayPal
 
Ако имате регистрация в онлайн системата за разплащане PayPal.com, може да платите избраните от Вас учебници, като изберете този метод при правене на поръчката си. След като добавите желаните продукти в потребителската си кошница и попълните коректно данните за фактура, ако желаете такава, при избиране на PayPal плащане системата ще Ви прехвърли автоматично към сайта на PayPal.com. Там трябва да въведете потребителя и паролата, с които сте регистрирани, и да извършите плащането според инструкциите за стандартни разплащания чрез PayPal.com.
 
Наложен платеж
 
Плащането се извършва на куриера от фирма "Спиди", преносител на пратката в момента на доставка.
Общата стойност на доставката включва цените на продуктите, разходите за опаковка, транспорт и такса наложен платеж, които са за сметка на Получателя.
 
Дебитна или кредитна карта
 
Плащането се извършва чрез системата за електронни разплащания Borica.
 
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
ЗАЯВКА ЗА ВАШИТЕ БЕЗПЛАТНИ ЕЛЕКТРОННИ УЧЕБНИЦИ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ НА
WWW.E-UCHEBNIK.BG
ДОСТЪП ДО НОВИТЕ Е-УЧЕБНИЦИ ЗА
1. И 5. КЛАС МОЖЕ ДА ПОЛУЧИТЕ СЪС ЗАЛЕПЕНИЯ НА ГЪРБА ИМ ПИН КОД.
ТОЗИ КОД Е НЕВАЛИДЕН
Имате трудности или въпроси?
02 818 20 10, 02 818 20 26 и
0889 055 787
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
НАЙ-ТЪРСЕНИ
Общи условия за ползване на сайта.