Табло по изобразително изкуство „Цветознание“

Печатен
одобрен от МОМН
Цена:
10.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебното табло съдържа необходимата информация, зададена в учебните програми за началния и прогимназиалния образователен етап, по отношение на цветовете и тяхното получаване.

Мариета Савчева

Доц. д-р Мариета Савчева завършва магистратура по специалност „Консервация и реставрация” и докторантура в Националната Художествена Академия в гр. София. Работила е като базов учител в 133 СОУ „А. С. Пушкин”, в 7 СОУ „Св. Седмочисленици”, в 144 СОУ „Народни будители”, в 100 ОУ „Найден Геров” – гр. София. В настоящия момент преподава Методика на обучението по изобразителни дейности в СУ „Св. Климент Охридски” – Департамент за информация и усъвършенстване на учители. Участва в национални и международни образователни проекти и конференции. Автор е на научни статии, доклади, монографии, учебни програми, учебници и учебни помагала по изобразително изкуство.
Художествената ѝ практика е свързана с консервацията и реставрацията на културните паметници, стенописта, иконописта и акварела. Участва в общи и самостоятелни изложби в България и в чужбина.
Член е на Съюза на учените в България, ICOM – Международен комитет на музеите, BASOPED – Балканско педагогическо дружество.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.