Информационни технологии за 11. клас за профилирана подготовка

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2111-6 Формат: 17x24 см , 124 стр.
Цена:
5.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

В учебното помагало са включени модулите „Компютърна графика”, „Компютърна презентация”, „Програмиране в интернет” и „Интегриране на дейности”.
Модулът „Компютърна графика” представя основни команди за работа с графични изображения, възможности за добавяне на специални ефекти към тях и отпечатване на документи, съдържащи графични обекти.
В „Компютърна презентация” са опи­сани основни етапи при разработването на презентация, избор на дизайн, ефекти и звук, средства и правила за представянето є пред публика.
Модулът „Програмиране в интернет” включва основни тагове за създаване на web страници и разпространението им в интернет.
В „Интегриране на дейности” е показано как споделянето на данни между различни приложения може да улесни работата по даден проект, а също така и как може да се автоматизират определени действия чрез използване на макроси.
След всеки модул са включени тестове и проекти, които дават възможност за практическа работа по темите и затвърждаване на придобитите знания и умения.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.