Двустранно табло по изобразително изкуство „Модулни мрежи“ и „Рисуване с графични материали“

Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Двустранното учебното табло включва основните понятия в комбинаториката, видовете модулни мрежи и тяхното получаване, както и демонстрация на различни техники в рисуването с графични материали.

Мариета Савчева

Доц. д-р Мариета Савчева завършва магистратура по специалност „Консервация и реставрация” и докторантура в Националната Художествена Академия в гр. София. Работила е като базов учител в 133 СОУ „А. С. Пушкин”, в 7 СОУ „Св. Седмочисленици”, в 144 СОУ „Народни будители”, в 100 ОУ „Найден Геров” – гр. София. В настоящия момент преподава Методика на обучението по изобразителни дейности в СУ „Св. Климент Охридски” – Департамент за информация и усъвършенстване на учители. Участва в национални и международни образователни проекти и конференции. Автор е на научни статии, доклади, монографии, учебни програми, учебници и учебни помагала по изобразително изкуство.
Художествената ѝ практика е свързана с консервацията и реставрацията на културните паметници, стенописта, иконописта и акварела. Участва в общи и самостоятелни изложби в България и в чужбина.
Член е на Съюза на учените в България, ICOM – Международен комитет на музеите, BASOPED – Балканско педагогическо дружество.

Виж всичко за този автор
Стоянка Робова

Стоянка Иванова-Робова е завършила Средното специално художествено училище за приложни изкуства  в Сливен със специалност художествена тъкан и ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Работи като старши учител по изобразително изкуство с четвърта професионална квалификационна степен в СОУ „Емилиян Станев” във Велико Търново Носител е на редица награди от национални конкурси, участва във всички национални изложби на художниците-педагози и организира самостоятелни изложби. Нейни творби са притежание на български и чуждестранни колекционери и на Националния музей на художествените занаяти в с. Орешак. Автор е на учебници и учебни помагала.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.