English for You for the 8th Grade, Companion 1. Учебна тетрадка по английски език за 8. клас – интензивно изучаване, част 1

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед РД 09-1124/09.07.2009 г.
ISBN: 978-954-01-2306-6 Формат: 21х29 см , 152 стр.
Цена:
12.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебната тетрадка (Companion 1) упражнява, разширява и надгражда учебния материал, заложен в учебника ENGLISH for YOU 1 за 8. клас.

Структурата на тетрадката следва тази на учебника. Всеки раздел (без Zoom in on Listening) се състои от In Class (упражненията са предназначени за работа в клас и дават възможност за разширяване и систематизиране на материала) и On Your Own (упражненията са предназначени за самостоятелна работа, дават възможност за системен преговор на изучавания материал, изграждат умения за автономно учене и позволяват на учителя да планира учебния процес според нуждите и нивото на класа).

След всеки модул има Selftest, с който учениците самостоятелно проверяват как са усвоили преподадения в модула материал. В края на всеки тест учениците правят самооценка на знанията си (Now I know, Now I can). С преговорния урок Zoom Out (Revision) Module се затвърдяват езиковите знания и умения, заложени в модулите. За развиване на умението четене е включен разделът Read Start – четива, с които се допълват темите в съответните модули. Текстовете са придружени от внимателно подбрани и градирани по трудност упражнения за четене с разбиране.

Учебната тетрадка завършва с раздела Listening Support, който съдържа част от текстовете за слушане към Zoom in on Listening.

Николина Цветкова

Николина Цветкова започва преподавателската си дейност през 1993 г. В продължение на осем години преподава в 8. подготвителен клас във Втора английска езикова гимназия, София. От 2000 г. е ментор на учители по английски език в Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Работи в сферата на междукултурното образование, сливането на съдържанието с езика и създаването на учебни материали. Участвала е в различни местни и международни проекти и е изнасяла доклади на редица конференции и образователни събития. Автор и съавтор е на няколко учебника и учебни помагала по английски език.

Виж всичко за този автор
Мария Методиева

Мария Методиева е преподавател по английски език от 1987 г. Работила е единадесет години в Английската езикова гимназия във Видин, с всички класове. От 1999 г. преподава във Втора английска езикова гимназия в София. В момента обучава учениците от 8. клас. Има бакалавърска степен от Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Участвала е в различни проекти на Британския съвет и е изнасяла доклади на редица конференции на Международната асоциация на учителите по английски език (IATEFL). Съавтор е на няколко учебника и учебни помагала.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.