English for You for the 8th Grade, Teacher’s Book 1. Книга за учителя по английски език за 8. клас – интензивно изучаване, част 1

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2381-3 Формат: 17х24 см , 80 стр.
Цена:
12.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ

Книгата за учителя към ENGLISH for YOU 1 за 8. клас съдържа:

  • представяне на структурата на English for You за 8. клас и запознаване с нейните характерни особености
  • методически идеи и насоки за работа на учителя
  • примерни методически разработки на теми от учебното съдържание
  • подробна разработка на учебния материал
  • отговори на упражненията от учебника и тетрадката
  • текстовете на звукозаписите в учебника и работната тетрадка
  • дидактични обяснения и препоръки
  • допълнителна страноведска и граматична информация
  • диктовки и текстове за превод от български на английски и от английски на български към всеки модул.
Красимира Рангелова

Красимира Рангелова е квалифициран приложен лингвист със специализация по чуждоезиково обучение. Има дългогодишен опит в преподаването на английски като втори чужд език в разнообразна мултикултурна образователна среда, в България и в чужбина. Преподавателската ѝ практика обогатява нейните изследвания върху когнитивните процеси, засягащи ученето на чужд език. Създала е редица иновативни педагогически приложения на телекомуникациите в изучаването на език и култура. Има множество публикации в сферата на чуждоезиковото обучение. Автор и съавтор е на широко употребявани материали за английски като втори чужд език. Преподавала е в катедра „Англицистика и aмериканистика” на Софийския университет „Св. Климент Охридски”, в Института за чуждестранни студенти, в Чуждоезиковия център в София и др. В момента д-р Рангелова преподава в програмата за интензивно изучаване на английски език в Държавния университет на Ню Йорк, както и в университета в Олбани към Държавния университет на Ню Йорк.

Виж всичко за този автор
Николина Цветкова

Николина Цветкова започва преподавателската си дейност през 1993 г. В продължение на осем години преподава в 8. подготвителен клас във Втора английска езикова гимназия, София. От 2000 г. е ментор на учители по английски език в Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Работи в сферата на междукултурното образование, сливането на съдържанието с езика и създаването на учебни материали. Участвала е в различни местни и международни проекти и е изнасяла доклади на редица конференции и образователни събития. Автор и съавтор е на няколко учебника и учебни помагала по английски език.

Виж всичко за този автор
Мария Методиева

Мария Методиева е преподавател по английски език от 1987 г. Работила е единадесет години в Английската езикова гимназия във Видин, с всички класове. От 1999 г. преподава във Втора английска езикова гимназия в София. В момента обучава учениците от 8. клас. Има бакалавърска степен от Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Участвала е в различни проекти на Британския съвет и е изнасяла доклади на редица конференции на Международната асоциация на учителите по английски език (IATEFL). Съавтор е на няколко учебника и учебни помагала.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ


Книгата за учителя може да разгледате или да изтеглите безплатно от ТУК.
Необходимо е да имате регистрация в сайта.


Учителите, работещи с комплекта, получават безплатен екземпляр от книгата за учителя.
За повече информация търсете нашите представители в страната .

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.