Двустранно табло по изобразително изкуство „Човешка фигура — анатомия, форма, пропорции“ и „Глава — анатомия, форма, пропорции“

Печатен
одобрен от МОМН
Формат: 50x70 см
Цена:
7.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Двустранното учебно табло допълва и разширява знанията на учениците от 7. и 8. клас за основните пропорционални съотношения и начините на изобразяване на човешка глава и фигура и ги подпомага при изпълнението на конкретни практически изобразителни задачи.

Мариана  Мойнова
Мариана Мойнова

Доц. д-р Мариана Мойнова завършва Факултет Изобразителни изкуства във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Педагогическият си стаж започва в гр. Елена, след което постъпва като асистент по Методика на обучението по изобразително изкуство във ВТУ. Завършва аспирантура в Москва, в Института по художествено възпитание към Академията на образованието в Русия.
Работи във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Преподава в бакалавърски и магистърски програми в Педагогическия факултет и Факултета по изобразително изкуство. Води лекционни курсове към Центъра за преквалификация, както и в колежите на университета в Плевен и Враца.
Член е на InSea, BASOPED, и на редакционната колегия на CEPS Journal, Словения. Автор на статии, студии, монографии, учебници по изобразително изкуство, помагала и учебни пособия, свързани с резвитието на художествената педагогика.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.