English for You 2, Companion for the 9th Grade. Работна тетрадка по английски език за 9. клас – интензивно изучаване, част 2

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-346/02.03.2011 г.
ISBN: 978-954-01-2441-4 Формат: 21х29 см , 80 стр.
Цена:
10.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Работната тетрадка (Companion 2) упражнява, разширява и надгражда учебния материал, заложен в ENGLISH for YOU 2 за 9. клас. Структурата на тетрадката следва тази на учебника.

След всеки модул има Selftest, с който учениците самостоятелно проверяват как са усвоили преподадения в модула материал, след което правят обобщена самооценка на знанията си чрез рубриките Now I know, Now I can, намиращи се в края на работната тетрадка в раздела My Portfolio. Преговорният урок Zoom Out (Revision) Module се състои от разделите Exam Corner: English in Use и Writing Corner. Предложените в тях сертификатни типове задачи като multiple choice cloze, open cloze, word formation, key word transformation, discursive essay обобщават и затвърдяват езиковите знания и умения, заложени в модулите. Разделът Project Work съдържа задачи, чиято цел е да се постигне по-нататъшно изграждане у учениците на междукултурни познания и създаване на умения за самостоятелно проучване и анализиране.
За развиване на умението четене е включен разделът
Join Our Reading Club – автентични и занимателни четива, с които се допълват темите в съответните модули.

Работната тетрадка завършва с Listening Support, в който са включени част от текстовете за слушане към Zoom in on Listening.

Николина Цветкова

Николина Цветкова започва преподавателската си дейност през 1993 г. В продължение на осем години преподава в 8. подготвителен клас във Втора английска езикова гимназия, София. От 2000 г. е ментор на учители по английски език в Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Работи в сферата на междукултурното образование, сливането на съдържанието с езика и създаването на учебни материали. Участвала е в различни местни и международни проекти и е изнасяла доклади на редица конференции и образователни събития. Автор и съавтор е на няколко учебника и учебни помагала по английски език.

Виж всичко за този автор
Мария Методиева

Мария Методиева е преподавател по английски език от 1987 г. Работила е единадесет години в Английската езикова гимназия във Видин, с всички класове. От 1999 г. преподава във Втора английска езикова гимназия в София. В момента обучава учениците от 8. клас. Има бакалавърска степен от Департамента за информация и усъвършенстване на учители в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Участвала е в различни проекти на Британския съвет и е изнасяла доклади на редица конференции на Международната асоциация на учителите по английски език (IATEFL). Съавтор е на няколко учебника и учебни помагала.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.