Книга за детето POP! 1 в комплект с аудиодиск

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2711-8 Формат: 20х26 см , 64 стр.
Цена:
23.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Книгата за детето РОР! 1 е предназначена за децата в детските градини на възраст 4 – 5 години, които учат английски език с 60 или повече часове годишен хорариум. Системата може да бъде успешно прилагана и в разнообразни занимателно- обучителни форми, както и от родителите вкъщи за индивидуална работа с децата.

Системата съдържа разнообразни градирани по трудност езикови и когнитивни задачи, които правят усвояването на езика приятно и интересно, а многократната среща с едни и същи думи и изрази в различен контекст повлиява положително трайното запаметяване. Приказните истории и приключенията на героите създават атмосфера, близка до детския свят, в която чрез песни, стихчета и игри неусетно се постигат сериозни учебни цели. Красивите илюстрации подкрепят разбирането на чуждия език.
В книгата за детето са предвидени дейности, свързани с развиване на фината моторика: оцветяване, ограждане и свързване, повтаряне на пунктир. Включено е приложение със стикери.
Главна цел на първото ниво на системата РОР! е формиране на основни комуникативни умения и събуждане на интереса на децата към чуждия език. Авторите предлагат многообразие от дейности и техники в преподаването и провеждането на часа, за да се отговори на нуждите на деца с различна степен на зрялост и развитие на уменията, с различни стилове на учене. Гъвкавостта на системата РОР! се проявява и в това, че повечето от предложените упражнения може лесно да бъдат адаптирани от учителя според спецификите на децата в групата, което позволява безпроблемното прилагане на индивидуален подход в обучението по английски език.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.