Five Practice Tests with Key and Explanatory Answers No 7. Тестове по английски език за кандидат-студенти

Печатен
одобрен от МОМН
Цена:
8.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Сборникът с тестови задачи цели да запознае кандидат-студентите с процедурата, структурата и съдържанието на приемния изпит по английски език в Софийския университет “Св. Климент Охридски”.
Всеки един от включените 5 теста е изграден от три основни компонента:
• диктовка
• тестови задачи с множествен избор
• писане на кратко съчинение.
В края на всеки тест има ключ с правилните отговори и подробни обяснения към тях.

Любомир Терзиев

Любомир Терзиев е доктор по филология. Преподава английска литература на ХVІІІ век и Романтизма, както и творческо писане в катедра „Англицистика и американистика” на Софийския университет. Работи и като хоноруван преподавател по писане в Американския университет в България. Интересите му са фокусирани основно върху поезията и прозата на С. Т. Колридж. Литературното образование, и по-конкретно, мястото на текстуалната интервенция и творческото писане в преподаването на литература, също са сред основните теми на изследванията му. Публикувал е два сборника с поезия – „Изкуство на отлагането” и „Монолози на водата”. През 2011 г. печели трета Славейкова награда за поезия. Занимава се и с преводаческа дейност.

Виж всичко за този автор
Румяна Благоева

Румяна Благоева е дългогодишен преподавател по английски език, академично писане и лингвистика на текста в СУ „Св. Климент Охридски”, катедра „Англицистика и американистика”. Автор е на множество учебници, учебни помагала и речници, както и на електронни бази данни за английски и български език.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.