Книга за детето POP! 3 в комплект с аудиодиск

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2882-5 Формат: 20х26 см , 72 стр. + 8 стр. със стикери
Цена:
25.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

В книжката POP! 3  децата се потопяват в света на английския език, като стават участници в нови приказни истории и приключенията на любимите си герои Лили и Уили. Ярките илюстрации на комиксите, игровите задачи и песните превръщат  ученето на английски език в приятно занимание. А в създаването на една от темите участваха самите деца – в главния герой на историята те ще познаят жирафчето, което стана победител в конкурса за най-хубава рисунка на издателство „Просвета” на тема: „Да намерим приятел на Лили и Уили”.

Общуването между децата е главна цел на обучението. Диалозите на историите съдържат както познати, така и нови  речеви модели. С помощта на  звукозаписите, флашкартите, таблата и езиковите игри децата неусетно запаметяват диалози в реални ситуации. Песничките  със завладяващ ритъм правят запаметяването лесно и приятно. В книгата за детето има 8 страници приложение с цветни стикери, предвидени за различни дейности, насочени към запаметяване на лексиката и развиване на пространствената интелигентност на малките ученици.

Езиковата система POP!3 създава положителна нагласа към ученето на езика, превръща малките ученици в активни участници в учебния процес чрез увлекателни истории, задачи, игри и дейности, подготвя ги за реално общуване на английски език.

 

CD към системата POP! 3

Автори: Ангелина Цветкова, Елка Ставрева

Композитор: Лаура Джош-Марков

Аранжименти: Константин Марков

Изпълнители на ролите: Ана Джоунс, Ели Джоунс, Трей Уитфийлд, Ела-Луиза Хътчинсън, Кенуъд Хил, Сабрина Хил, Лаура Джош-Марков

 

Аудиодискът е неразделна част от учебния комплект. Той съдържа:

• звукозаписи на десет приказни истории (Stories)

• девет авторски песни (Songs)

• звукозаписи на упражненията за слушане с разбиране

• звукозаписи на задачите от трите теста за оценяване на знанията (Tests).

 

Системата РОР! 3 съдържа диалози, упражнения и песни, записани от носители на езика. Звукозаписите са ефективен инструмент в ранното чуждоезиково обучение. С тяхна помощ децата лесно заучават готови фрази, чрез които неосъзнато добиват усет за граматичната система на езика, неусетно натрупват значителен лексикален запас и запаметяват правилното произношение и интонация.

В книгата за учителя във всяка урочна разработка са представени текстовете на звукозаписите. Предложени са примерни дейности за въвеждане и разучаване на звукозаписите на историите и песните.

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.