FOR REAL elementary (A1 – A2). Tests & Resources. Книга с тестове и ресурси по английски език

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 987-954-01-3038-5 Формат: 21х29 см , 148 стр.
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Книгата съдържа три вида тестови материал: тестове към преговорната книга Starter, по един тест за всеки от четиринайсетте урока и по един Progress тест за всеки от седемте модула. Всички тестове са с ключ и в два варианта за групи А и Б.

Допълните ресурси в книгата включват:

  • раздел Get help: допълнителни упражнения за лексика, граматика и комуникативни умения, разделени в две нива на сложност (за преговор и за разширяване на вече усвоените познания);
  •  раздели Get into conversation и Speaking practice: идеи и дейности застимулиране на естествената, гладка разговорна реч по интересен и ефективен начин;
  • мултимедиен диск „Testbuilder” за бързо и лесно съставяне на тестове по учебния материал
Мартин Хобс

Мартин Хобс е автор на учебници, помагала, видео материали и учебни книги и разкази по английски като чужд език. Преподавал е в Италия и Великобритания в университети и частни езикови училища. Вярва в това, че ученето може да бъде интересно и забавно, което личи от мотивиращите материали, които създава.

Виж всичко за този автор
Джулия Стар Кедъл

Джулия Стар Кедъл е автор на учебни материали по английски като чужд език и преподава на деца, тийнейджъри и възрастни. Работи също като методик и редактор и има участие в изготвянето на Общата европейска езикова рамка.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.