Контролни работи по математика за 5. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Цена:
4.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Помагалото съдържа по два варианта на 9 теста за проверка на знанията. Всеки тест съдържа 8 задачи с избираем отговор, 2 задачи с отворен отговор и 2 задачи, изискващи пълно решение.
Предложена е скала за оценяване на тестовете, която позволява учениците и учителите лесно да превърнат резултата, измерен в точки, в оценка по шестобалната система. Графичното оформление на помагалото позволява ученикът да вписва отговорите и решенията си в него.
Помагалото дава възможност за:

  • Проверка на конкретните знания и прилагане на разнообразни стратегии за решаване на тестови задачи;
  • Формиране на умения за учене и самооценка като необходимо условие за постигане на високи индивидуални резултати.

Помагалото може да се използва както от всеки ученик за самопроверка, така и от учителя за провеждане на самостоятелна работа в клас.

Веселин Златилов

Веселин Златилов завършва Факултета по математика и механика на Софийския университет „Св. Климент Охридски” през 1986 г., специалност „Геометрия”, след което специализира механика.
През 1988 г. еучител по математика и информатика в Свиленград.От 1988 до 1991 г. е аспирант в СУ, специалност „Механика”. От 1991 до 1994 г. работи като учител по математика и информатика в 151 СОУПИ – София, а от 1994 до 2009 г. е учител по математика в Софийската математическа гимназия. От 2009 до 2013 г. работи като редактор по математика в издателство „Просвета – София”. В момента продължава своята работа като учител по математика. Ръководител е и на школи по математическа лингвистика в елитни столични училища. През 2010 г. е обявен за учител на годината по математика.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.