Контролни работи по човекът и природата за 5. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-2565-7 Формат: 21х29 см , 44 стр.
Цена:
6.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебното помагало съдържа тринадесет теста, свързани с ключовите теми от учебното съдържание по човекът и природата в 5. клас.

Всяка от контролните работи е разработена в два варианта.

Всеки тест съдържа 6 задачи с избираем отговор и 2 задачи с отворен отговор.

Помагалото дава възможност за проверка на конкретните знания и прилагане на разнообразни стратегии за решаване на тестови задачи. То може да се използва както от всеки ученик за самопроверка, така и от учителя за провеждане на самостоятелна работа в клас.

Гергана Комитска
Гергана Комитска

Гергана Комитска е завършила висше образование в Биологическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност „Биология”, специализация „Учител по биология”, образователно-квалификационна степен „Магистър”. Има 22 години стаж като учител по биология и здравно образование и по човекът и природата и ІІІ професионалноквалификационна степен. Съавтор е на учебници, сборници със задачи, е-учебници, книги за учителя. Интересите ѝ са в областта на използването на интерактивните методи в обучението, в разработването на електронни учебни ресурси, както и в сферата на екологичното образование. Има дългогодишен опит като ръководител на екоклуб и участва в разработването на различни образователни помагала и наръчници с екологична насоченост.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.