Религия за 3. клас. Православие

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-902/06.07.2015 г.
ISBN: 978-954-01-3119-1 Формат: 17х24 см , 48 стр.
Цена:
5.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебното помагало по религия – православие за 3. клас, обогатява и надгражда познанията на децата, усвоени в часовете по предмета в ЗИП и СИП в предходните класове, съобразно програмата на Министерството на образованието и науката.

  • Текстовете, обособени в 22 теми, разказват достъпно и увлекателно за Библията, библейското учение за Сътворението и Десетте Божии заповеди, за делата и Възкресението на Иисус Христос, за майчината подкрепа на св. Богородица към хората.
  • Продължава изучаването на духовния подвиг на българските светци: св. княз Борис I, св. Климент Охридски, св. Патриарх Евтимий Търновски; на смисъла и традициите на големите християнски празници.
  • Помагалото насърчава децата да осмислят и да въплъщават в живота християнските добродетели: да се грижат с любов за близките си, да помагат на изпадналите в нужда, да милеят за природата.
  • Приложението „Да научим повече” съдържа 16 текста, които може да се използват в клас или за самостоятелно четене у дома. Прекрасните православни икони и авторските илюстрации обогатяват духовния кръгозор на децата.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.