Chemistry. Study guide. Grade 9. Учебно помагало по химия и опазване на околната среда за 9. клас на английски език

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3150-4 Формат: 21x29 см , 56 стр.
Цена:
9.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Уважаеми колеги,

Независимо от успеха и бързото изчерпване на първото издание на учебното помагало по химия и опазване на околната среда за 9. клас на английски език ние от издателство „Просвета“ взехме предвид препоръките ви за уеднаквяването на помагалото с другото ни успешно заглавие „Chemistry. Study guide. Grade 11“. В преработката на помагалото за 9. клас очаквайте:
  • нови, допълнителни задачи, поставящи ученика в активна позиция;
  • теоретични и практически компетентности, поднесени чрез разнообразни по вид и структура задачи и упражнения;
  • желаната творческа свобода за ученика и учителя при използването му.
Кирил Атанасов

Кирил Атанасов завършва специалност химия в СУ „Св. Климент Охридски”, след което придобива магистърска степен за учител по химия в същия университет. Интересите му са в областта на сравнителния анализ на учебни програми и практики на водещи държави (Великобритания, Германия, САЩ, Русия) с българските. Сътрудничи на издателство „Просвета” от началото на 2010 г. Работил е в 73 СОУ „Владислав Граматик” като учител по химия с преподаване на немски език и във 2 АЕГ „Томас Джеферсън” като учител по химия с преподаване на английски език. Понастоящем е докторант в Лаборатория по химическо образование, история и философия на химията към Факултета по химия и фармация на СУ „Св. Климент Охридски”.

Виж всичко за този автор
Павлина Иванова

Инж. Павлина Иванова завършва средното си образование в Техникум по индустриална химия „Проф. д-р Асен Златаров” в град Свищов, а висшето си образование със степен магистър – в ХТМУ, София. Няколко години по-късно придобива и допълнителна квалификация като учител по химия и опазване на околната среда, общотехнически и специални дисциплини към същия университет. Притежава и следдипломна квалификация за „Учител по английски език в средните общообразователни училища” от СУ „Св. Климент Охридски”. Две години работи като хоноруван преподавател по химия с преподаване на английски език в Първа АЕГ в София, а от 2007 г. до момента е учител по химия в Американския колеж в София. Нейни ученици са участници и измежду наградените на национални олимпиади и състезания по химия.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.