Математика за 1. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09 – 1568/ 08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-036-5 142 стр.
Графичен дизайн: „ХРИС 2001” ООД
Художник на илюстрациите: „ХРИС 2001” ООД
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Електронният учебник по математика за 1. клас е учебник от ново поколение, който е качествено, високоефективно средство за организиране на интерактивна и занимателна учебна среда. Той отговаря напълно на потребностите на съвременните деца, които са потопени в дигиталния свят.
Електронният учебник по математика за 1. клас е електронна версия на печатния учебник, като до някои от задачите са разположени електронни образователни ресурси. Тези ресурси включват задачи за единичен и множествен избор, вериги, таблици, игри, анимации и др. По своята същност те са разнообразни, забавни и с различни нива на сложност. С тяхна помощ се разширява методическият инструментариум на учителя.
Интегрирането на тези ресурси към хода на урока го прави интерактивен, улеснява преподаването и ученето и води до трайно овладяване на компетентностите, дефинирани в новата учебна програма по математика за 1. клас.
Владимира Ангелова

Проф. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Декан е на Педагогическия факултет. Член е на катедра „Начална училищна педагогика”. През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд, през 2014 г. придобива академичната длъжност „Доцент”, а през 2019 г. – „Професор”. Автор е на над 40 книги – монографии, студии, методически ръководства, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 50 статии, публикувани в специализирани научни издания в страната и чужбина.

Виж всичко за този автор
Радка Топалска

Радка Топалска е старши начален учител в НУ „Отец Паисий”, гр. Плевен.

Виж всичко за този автор
Александра Николова

Александра Николова е завършила магистърска програма „ИНФОРМАЦИОННО-КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАЧАЛНИЯ ЕТАП НА СОУ” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. В настоящия момент работи като начален учител  в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.