Околен свят за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1578/08.02.2017 г.
ISBN: 978-954-360-093-9 Формат: 21х29 см , 56 стр.
ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 4.00 лв.
Цена:
5.33 лв.
ПОРЪЧАЙ
Виж този продукт в Електронен вариант тук:Електронен
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

В учебника са добавени няколко нови теми, които покриват новите очаквани резултати, включени в учебната програма по предмета за 1. клас, и са премахнати отпадналите. Темите „Аз, моите интереси и любими занимания” и „Опасностите у дома и в училище” са за нови знания, а темата „Природата – наш дом” – за затвърдяване. Към темата „Трети март” е добавен химнът на Република България, който според новата учебна програма е предвиден да се изучава в 1. клас. Във връзка с празниците на страната ни са включени и характерни обичаи, свързани с тяхното честване.

Димитрина Гетова

Димитрина Гетова е работила като начален учител и дългогодишен преподавател в Централния институт за усъвършенстване на учители, днес – Департамент за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски”, гр. София. Подпомогнала е професионално-квалификационното израстване и кариерното развитие на хиляди български начални педагози. Автор и съавтор на теоретични разработки,  учебници и учебни помагала: „Дидактични игри за 1. – 3. клас” (1986), „Роден край за 2. клас” (1991, 2001),  „Учебна тетрадка по роден край за 2. клас” (2001), учебник, тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас (2002), „Дидактични игри за началното училище” (1995), „Колко прави 2 и 2”, „Колко прави 2 по 2” и др.

Виж всичко за този автор
Диана Русимова

Диана Русимова е специалист по начална и предучилищна педагогика, директор на 171 ЦДГ „Свобода” в гр. София. С педагогическия си екип работи по проекти за осигуряване на качествено образование, за равен шанс на всички деца, за развиване и утвърждаване на личностните качества на децата, за осигуряване на необходимата училищна готовност, съобразена с ДОИ, за въвеждане на нови технологии в предучилищното образование. Автор на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас и на книгата „Дидактически игри в началното училище”.

Виж всичко за този автор
Наталия Качамакова

Наталия Качамакова е специалист по начална и предучилищна педагогика. Работи като начален учител в 48 ОУ „Йосиф Ковачев”, гр. София. Автор е на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.