Технологии и предприемачество за 1. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09 – 1591/ 08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-037-2 54 стр.
Графичен дизайн: „ХРИС 2001” ООД
Художник на илюстрациите: „ХРИС 2001” ООД
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Електронният учебник по технологии и предприемачество за 1. клас е създаден в съответствие с новите учебни програми на МОН. Включени са разнообразни теми, задачи и дейности, с които се усвояват необходимите компетентности като очаквани резултати от обучението.

На всяка страница ще откриете разнообразни и атрактивни ресурси, които ще мотивират учениците да откриват нови технологии, да учат, докато играят и се забавляват. Предложени са видеоматериали, показващи промените в природата през различните сезони, проследяващи цъфтежа на пролетните цветя, красотата на природата.

В помощ на учители и ученици предлагаме специално направени учебни филми, в които детайлно е представена технологията на изработване на различни изделия от приложенията в албума.

За нуждите на темите, свързани с предприемачеството, сме подготвили интерактивни презентации, разказващи интересни истории или поставящи проблемни ситуации за дискусия в класната стая. За затвърждаване на учебния материал са включени интерактивни игри с визуални и аудиоматериали и пъзели.

Пожелаваме ви незабравимо приключение с нашия учебник, разполагащ с над 100 електронни ресурса.

Любен Витанов
Доц. д-р Любен Витанов е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски”.
Написал е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по домашен бит и техника, домашна техника и икономика, технологии, технологии и предприемачество за 1. – 8. клас.
Виж всичко за този автор
Магдалена Райкова

Магдалена Райкова е завършила бакалавърска степен във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. В. Търново със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Живопис”. Магистърска степен завършва във Факултета по начална и предучилищна педагогика към СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Педагогика на обучението по изобразително изкуство”, специализация „Приложни изкуства”. Завършила е и втора магистратура – „Начална училищна педагогика”. Работила е като учител по приложни изкуства в детски градини и като учител по изобразително изкуство в 68 СОУ „Акад. Н. Обрешков” в гр. София. Редовен докторант е в Катедра „Начална училищна педагогика” към СУ „Св. Климент Охридски”, направление „Дидактика на техниката и технологиите”. Съавтор и главен редактор е на „Методи и техники за активно учене”, Университетско издателство „Св. Климент Охридски”, София, 2015. Автор е на статии в областта на интегративните връзки в началната училищна степен.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.