Hello! New edition. Учебник по английски език за 5. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1512/08.02.2017 г.
ISBN: 978-954-01-3214-3 146 стр.
Графичен дизайн: Антония Мечкуева
Художник на илюстрациите: Антония Мечкуева
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Електронният учебник Hello! New Edition е неразделна част от учебната система Hello! New Edition по английски език за 5. клас. Интерактивните ресурси пренасят учениците в динамична мултимедийна среда, в която преговорът е интересен, а новият материал се усвоява, затвърдява и обобщава по атрактивен начин чрез различни типове упражнения. Електронният учебник е удобен за ползване в клас благодарение на богатия набор от ресурси, които се поддават на адаптация с цел по-прецизно диференциране на учебния процес. Той дава възможност и за пълноценна извънкласна работа, като се фокусира върху индивидуалните предпочитания за учене и специфичните слабости на ученика.
Многообразните интерактивни задачи, свързани с четирите основни умения и преподаваната граматика и лексика, имат за цел да представят преподавания материал в различен контекст, да променят ритъма на учебния процес и да подобрят усвояването на материала.
Английската граматика и правопис се усвояват лесно и неусетно с анимираните граматични и правописни правила. Анимациите показват по атрактивен и запомнящ се начин трансформациите, които се извършват в английското съобщително изречение при образуване на въпрос и отрицание. По подобен начин са илюстрирани и правописните правила при прибавяне на окончания.
Рубриката „Mind Your Manners!” е нова културологична рубрика, която е представена само в електронния учебник. Съдържа забавни текстове за нормите на поведение във Великобритания. Освен че развива уменията за четене с разбиране, тя обогатява познанията на учениците за изучаваната култура.
Голямо предимство на електронния учебник е това, че той съдържа всички аудиозаписи, възможност за самооценка и отговори на упражненията.
Емилия Колева

Емилия Колева преподава английски език от 25 години, като води часове на ученици от 6- до 13-годишна възраст. Разработва образователни материали за издателство „Просвета” от 2004 г. Съавтор е на „Hello!”, най-успешната българска система за обучение по английски език от 2. до 8. клас. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Десислава Петкова, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.
Емилия Колева е автор на редица помагала с тестове и упражнения, както и на електронни ресурси. Посещавала е курсове за обучение на учители по методика в Оксфорд, Корк и Ипсуич. През 2010 г. участва в уъркшопове, спонсорирани от ЕС и Европейския социален фонд, по създаване и оценяване на тестове.

Виж всичко за този автор
Десислава Петкова

Десислава Петкова е старши преподавател по английски език в УАСГ, София. Занимава се с преподавателска дейност от 21 години. Завършила е магистърска степен по английска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
Научните ѝ интереси включват преподаване на английски език на групи със смесени умения, преподаване на комуникационни умения и методика на преподаването на английски език за специални и академични цели. Участвала е с доклади в редица национални и международни научни конференции. Десислава Петкова е автор на учебници и учебни помагала по английски език за прогимназиалния курс на издателство „Просвета” от 2005 г. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Емилия Колева, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.