Книга за учителя по околен свят за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-360-095-3 Формат: 17х24 см , 108 стр.
Цена:
9.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЗА УЧИТЕЛЯ
Книгата за учителя е напълно обновена и обогатена. В нея, наред с актуализираното според новите изисквания годишно разпределение, са включени и методически разработки по всяка урочна единица. В тях, освен идеи за разработка на учебното съдържание по темите и допълнителни материали за неговата практическа реализация, учителят ще открие и литературни произведения, свързани с изучаваната проблематика, примерни игри, работни листове и др. По този начин се подпомага и облекчава в максимална степен работата на учителя
при подготовката на уроците.
Димитрина Гетова

Димитрина Гетова е работила като начален учител и дългогодишен преподавател в Централния институт за усъвършенстване на учители, днес – Департамент за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски”, гр. София. Подпомогнала е професионално-квалификационното израстване и кариерното развитие на хиляди български начални педагози. Автор и съавтор на теоретични разработки,  учебници и учебни помагала: „Дидактични игри за 1. – 3. клас” (1986), „Роден край за 2. клас” (1991, 2001),  „Учебна тетрадка по роден край за 2. клас” (2001), учебник, тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас (2002), „Дидактични игри за началното училище” (1995), „Колко прави 2 и 2”, „Колко прави 2 по 2” и др.

Виж всичко за този автор
Наталия Качамакова

Наталия Качамакова е специалист по начална и предучилищна педагогика. Работи като начален учител в 48 ОУ „Йосиф Ковачев”, гр. София. Автор е на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас.

Виж всичко за този автор
Диана Русимова

Диана Русимова е специалист по начална и предучилищна педагогика, директор на 171 ЦДГ „Свобода” в гр. София. С педагогическия си екип работи по проекти за осигуряване на качествено образование, за равен шанс на всички деца, за развиване и утвърждаване на личностните качества на децата, за осигуряване на необходимата училищна готовност, съобразена с ДОИ, за въвеждане на нови технологии в предучилищното образование. Автор на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас и на книгата „Дидактически игри в началното училище”.

Виж всичко за този автор

ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЧИТЕЛЯ


Книгата за учителя може да разгледате или да изтеглите безплатно от ТУК.
Необходимо е да имате регистрация в сайта.


Учителите, работещи с комплекта, получават безплатен екземпляр от книгата за учителя.
За повече информация търсете нашите представители в страната .

ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.