Тетрадка № 1 по математика за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09 – 1568/ 08.02.2017 г.
ISBN: 978-619-222-018-1 Формат: 21x29 см , 44 стр.
ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 3.00 лв.
Цена:
4.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Съдържанието на учебните тетрадки допълва урока в учебника. Задачите са представени така, че да може да се изпълняват самостоятелно от учениците. За някои от тях са дадени отговори, които не може да се видят с просто око, а само с помощта на лупата, която е част от комплекта. Това дава възможност на учениците при работа с учебните тетрадки да правят самопроверка на знанията и уменията си и на тази база да осъществяват самооценка на своите компетентности.

Владимира Ангелова

Проф. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Декан е на Педагогическия факултет. Член е на катедра „Начална училищна педагогика”. През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд, през 2014 г. придобива академичната длъжност „Доцент”, а през 2019 г. – „Професор”. Автор е на над 40 книги – монографии, студии, методически ръководства, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 50 статии, публикувани в специализирани научни издания в страната и чужбина.

Виж всичко за този автор
Симона Хаджиева
Симона Хаджиева

Симона Хаджиева завършва специалност „Педагогика” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Магистър е по логопедия. Работи като начален учител в 18 СУ „Уилям Гладстон” в София.  Професионалните ѝ умения  са свързани с прилагането  на високотехнологични продукти в обучението и с внедряването на иновативни практики в работата с ученици от 1. до 4. клас. Развива интересите си в областта на изобразителното изкуство. Участвала е в български и международни проекти (Глобалното образование в училище - Global Schools, Проектно базиран подход в обучението и др.), които имат за цел да повишат качеството на българското начално образование.

Виж всичко за този автор
Радка Топалска

Радка Топалска е старши начален учител в НУ „Отец Паисий”, гр. Плевен.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.