Тетрадка по околен свят за 1. клас

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1578/08.02.2017 г.
ISBN: 978-954-360-094-6 Формат: 21x29 см , 48 стр.
ЦЕНА ЗА УЧИЛИЩА И ОБЩИНИ: 2.50 лв.
Цена:
3.33 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Учебната тетрадка е обогатена, като са добавени напълно нови уроци както за нови знания („Моите интереси, любими занимания и безопасност”), така и за затвърдяване („Природата – наш дом”) и обобщаване („Знам и мога” – 3 теми след всеки от разделите в учебника). Задачите в обобщителните теми, са подходящи за самостоятелна работа на учениците, но може да се използват и с диагностична функция за измерване на прогнозирани резултати в обучението.

Димитрина Гетова

Димитрина Гетова е работила като начален учител и дългогодишен преподавател в Централния институт за усъвършенстване на учители, днес – Департамент за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски”, гр. София. Подпомогнала е професионално-квалификационното израстване и кариерното развитие на хиляди български начални педагози. Автор и съавтор на теоретични разработки,  учебници и учебни помагала: „Дидактични игри за 1. – 3. клас” (1986), „Роден край за 2. клас” (1991, 2001),  „Учебна тетрадка по роден край за 2. клас” (2001), учебник, тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас (2002), „Дидактични игри за началното училище” (1995), „Колко прави 2 и 2”, „Колко прави 2 по 2” и др.

Виж всичко за този автор
Наталия Качамакова

Наталия Качамакова е специалист по начална и предучилищна педагогика. Работи като начален учител в 48 ОУ „Йосиф Ковачев”, гр. София. Автор е на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас.

Виж всичко за този автор
Диана Русимова

Диана Русимова е специалист по начална и предучилищна педагогика, директор на 171 ЦДГ „Свобода” в гр. София. С педагогическия си екип работи по проекти за осигуряване на качествено образование, за равен шанс на всички деца, за развиване и утвърждаване на личностните качества на децата, за осигуряване на необходимата училищна готовност, съобразена с ДОИ, за въвеждане на нови технологии в предучилищното образование. Автор на учебник, учебна тетрадка и книга за учителя по роден край за 1. клас и на книгата „Дидактически игри в началното училище”.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.