Математика за 2. клас

Електронен
Математика за 2. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3139/14.08.2017 г.
ISBN: 978-619-222-126-3 124 стр.
Графичен дизайн: Христо Жаблянов
Художник на илюстрациите: Христо Жаблянов
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Едва ли има друг учебник с толкова богат допълнителен интерактивен материал – електронният вариант на математиката за 2. клас на „Просвета Плюс” съдържа над 400 ресурса! Те подпомагат овладяването на новото знание и съдействат за неговото осмисляне и допълнително онагледяване. Изобилието дава възможност за подбор на допълнителни задачи, чрез които учениците по-бързо усвояват учебното съдържание. 
Алгоритмите за овладяване на аритметичните знания са представени в процеса на действие, което помага на ученика да осмисли тяхната последователност. Разнообразните задачи и упражнения дават възможност на учителя да направи бърза обратна връзка и да провери степента на усвояване на новото знание по забавен, атрактивен и приятен за децата начин.
Владимира Ангелова

Проф. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Декан е на Педагогическия факултет. Член е на катедра „Начална училищна педагогика”. През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд, през 2014 г. придобива академичната длъжност „Доцент”, а през 2019 г. – „Професор”. Автор е на над 40 книги – монографии, студии, методически ръководства, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 50 статии, публикувани в специализирани научни издания в страната и чужбина.

Виж всичко за този автор
Александра Николова

Александра Николова е завършила магистърска програма „ИНФОРМАЦИОННО-КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАЧАЛНИЯ ЕТАП НА СОУ” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. В настоящия момент работи като начален учител  в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.