Музика за 2. клас

Електронен
Музика за 2. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3149/14.08.2017 г.
ISBN: 978-619-222-112-6 68 стр.
Графичен дизайн: Христо Жаблянов
Художник на илюстрациите: Христо Жаблянов
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

ЕЛЕКТРОННИЯТ УЧЕБНИК по музика за 2. клас е интерактивна версия на печатния, обогатен с допълнителни нагледни и информационни материали.
Авторският колектив и издателство „Просвета Плюс”, благодарение на своя методически и научен опит и съобразно опита и постиженията на лидерите в световното дигитално образование, създадоха електронен учебник с високо качество и модерна визия. Той е универсален и може да се използва върху интерактивна дъска, чрез компютър, лаптоп, таблет или смартфон.
В електронния учебник са поместени звукови файлове с всички примери за слушане, песните и инструменталните съпроводи. Новите музикални инструменти са представени с кратки видеоклипове, специално заснети с участието на деца. Това ще даде възможност на второкласниците да видят „на живо” как техни връстници свирят на тези инструменти. В помощ на работата по звуковите картини, съпроводите и музикалните игри някои от тях също са заснети с деца в учебна среда. Чрез ползването на електронния учебник в практиката реално може да се постигнат максимална плътност и ефективност във всеки конкретен урок. Електронният учебник ще бъде и отличен помощник на всеки ученик, който има достъп до него в процеса на самоподготовка.

Галунка Калоферова
Галунка Калоферова
Галунка Калоферова е завършила ВМПИ, Пловдив със специалности „Музикална педагогика” и „Солфеж”. 
Работи като учител по музика и 19 години – като експерт по музика в РИО, София-град.
Участва в комисии на Министерство на образованието за изработване на учебни програми по музика за общообразователното училище. 
Галунка Калоферова е автор на учебници и учебни помагала по музика от 1. до 8. клас на издателство „Просвета”. 
От 2005 г. участва в множество семинари и обучения в областта на психологията и личностното развитие. Работи по проекти за развитие на творческите способности на децата съвместно с Къщата музей „Панчо Владигеров”, София. 
Виж всичко за този автор
Вяра Сотирова
Вяра Сотирова
Вяра Димитрова Сотирова е завършила ВМПИ, Пловдив през 1990 г. със специалност „Музикална педагогика”. Оттогава е учител по музика, като през годините работи във всички етапи на средното училище. В момента преподава в ЧОУ „Света София”, София.
Вяра Сотирова е автор и рецензент на учебници и учебни помагала. Участва и в работни групи на МОН за разработване на учебни програми по музика за начален етап. Преподавателските и научните ѝ интереси са насочени към прилагане на нови методики, свързани с широкото навлизане на разнообразни практически занимания и синкретични форми в процеса на обучение.
През 2008 г. Вяра Сотирова е отличена с наградата на Столична община „Учител на годината”.
Виж всичко за този автор
Росица Драганова
Росица Драганова
Д-р Росица Драганова е доцент в Института за изследване на изкуствата – БАН, учител по музика във Френския лицей „Виктор Юго”, София и автор на учебници по музика от първи до осми клас на издателство „Просвета”.
Като учен разработва актуални задачи в областта на музикалната педагогика, теорията и историята на музикалната култура. Участва редовно в конференции за музикалното образование в общообразователното училище в България. 
В педагогическата си практика осъществява наред с текущата си работа различни проекти – срещи с музиканти, посещения на спектакли, записи в студио на училищния хор.
Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.