Teen Zone А2.2. Английски език за 10. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-3213/14.08.2017
ISBN: 978-954-01-3336-2 84 стр.
Графичен дизайн: Симеон Николов
Художник на илюстрациите: Симеон Николов
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Електронният учебник TEEN ZONE A2.2 за 10. клас (общообразователна подготовка) повишава мотивацията на учениците и им помага да усвоят новия материал с интерес и лекота. Той е незаменим помощник и за учителя, тъй като дава възможност за гъвкавост и свобода на учебния процес.
Електронният учебник съдържа:

  • Допълнителни упражнения от типа свързване, попълване, избиране на правилния отговор и др.
  • Записи на текстовете за слушане към съответните упражнения.
  • Анимации на граматичните правила за максимална яснота.
Десислава Петкова

Десислава Петкова е старши преподавател по английски език в УАСГ, София. Занимава се с преподавателска дейност от 21 години. Завършила е магистърска степен по английска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
Научните ѝ интереси включват преподаване на английски език на групи със смесени умения, преподаване на комуникационни умения и методика на преподаването на английски език за специални и академични цели. Участвала е с доклади в редица национални и международни научни конференции. Десислава Петкова е автор на учебници и учебни помагала по английски език за прогимназиалния курс на издателство „Просвета” от 2005 г. През 2009 г. учебникът „Hello!” за 5. клас, написан в съавторство с Емилия Колева, печели бронзов медал за „Най-добър европейски учебник” на Международния панаир на книгата във Франкфурт.

Виж всичко за този автор
Цветелена Таралова
Цветелена Таралова е главен учител по английски език в 88. СУ в София. Преподава от 20 години на ученици от гимназиален и прогимназиален етап. Завършила е магистърска степен по английска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
В работата си като преподавател търси нови начини да мотивира учениците и да усъвършенства преподавателските си умения. Успешно завършва методически курсове във Великобритания, финансирани от Европейската комисия. Печели конкурс и участва в двумесечно обучение, финансирано от Държавния департамент на САЩ, по време на което работи с американски учители в столицата Вашингтон и в град Рино, Невада. През 2013 г. заедно с изявени учители от България участва в едномесечна квалификация в Teacher’s College, Ню Йорк. Обучението включва посещения в различни училища и наблюдение на добри практики в американската образователна система. 
От 2005 г. е координатор на международни проекти по програми „Учене през целия живот” и „Еразъм+”, финансирани от Eвропейската комисия, по време на които работи в международни екипи с учители и ученици от други европейски държави. 
Интересува се от прилагане на информационните технологии в обучението. От 2007 г. работи по онлайн проекти eTwinning и включва своите ученици в онлайн дейности с партньори от Европа, за да ги мотивира да изпълняват реални задачи и да развиват различни умения. От 2017 г. е eTwinning посланик за България. 
Защитила е Първа професионално-квалификационна степен на тема „Образователна технология за стимулиране на мотивацията за изучаване на английски език чрез участие в електронен проект”. През 2018 г. е удостоена с приза „Учител на годината” в направление „Хуманитарно”.
Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.