Работни листове по български език и литература за 9. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-954-01-3697-4 Формат: 21х29 см , 132 стр.
Цена:
7.90 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Помагалото съдържа 33 теста, които са приложими към всеки учебник, одобрен от МОН. Те следват точно темите от актуалната учебна програма за 9. клас. Разделени са в две части – по български език и по литература – за по-лесно и ефективно обучение и самообучение, за максимално уплътняване на учебните часове и за контролни работи. 
Задачите са разнообразни и различни по тип и по степен на трудност – за разпознаване и анализ, за четене с разбиране, за създаване на текст, за аргументиране на становище.
Създадено от учители с богат опит в съставянето на тестове, „Работни листове по български език и литература за 9. клас” е универсално помагало, което може да се използва за:
  • обучение в клас 
  • самоподготовка
  • проверка и оценка на знанията на учениците
  • самопроверка и самооценка.
Ангелина Недева

Ангелина Недева e преподавател по български език и литература с втора професионалноквалификационна степен. Многогодишен базов учител към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Победител в Националния конкурс на Министерството на образованието и науката за най-добри тестове за 7. клас (2010 г.) и за 12. клас (2008 г.). Автор е на учебно-помощна литература, свързана с обучението по български език и литература. Превежда научна и художествена литература от чешки език.

Виж всичко за този автор
Росица Игнатова-Василева
Росица Игнатова-Василева
Росица Димитрова Игнатова-Василева е завършила българска филология в СУ „Св. Климент Охридски”. Понастоящем е учител в 18 СУ „Уилям Гладстон”. Притежава Първа професионалноквалификационна степен, като ѝ е присъдено трето място за учител иноватор сред учителите, придобили Първа професионалноквалификационна степен (2010 г.). Носител е на наградата на Международната фондация „Св. св. Кирил и Методий” – „Проф. Д-р Петер Фишер-Апелт”, за постижения на учители в хуманитарната област и принос в откриването и развитието на млади таланти в областта на хуманитарното знание, както и на специалната голяма награда „Кристална сова” на Шестата пролетна национална конференция в гр. Варна през 2015 г.
Има множество публикации и участия в екипи, проекти, конференции, свързани с методиката на обучението по български език и литература и с училищното образование.
Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.