Български език за 4. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1695/25.06.2019 г.
ISBN: 978-619-222-259-8 108 стр.
Графичен дизайн: „ХРИС – 2001” ЕООД
Художник на илюстрациите: „ХРИС – 2001” ЕООД
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
В новия електронен учебник на „Просвета Плюс” се акцентира върху интерактивността в преподаването на учебния предмет български език в 4. клас. Чрез използването му се постигат максимална плътност и ефективност на уроците от езиковото обучение. Самостоятелно или под ръководството на учителя четвъртокласниците имат възможност да изпълняват разнообразни учебни ресурси за упражняване и затвърдяване на знанията, които ангажират вниманието им по приятен и занимателен начин. 
Допълнителните визуализации осигуряват мигновен контрол и самоконтрол на овладените знания. Дават възможност за многократно изпълнение на упражненията и задачите, което помага на учениците да развиват важни правописни, граматични и комуникативни умения.
Пенка Димитрова

Главен асистент д-р Пенка Петрова Димитрова е завършила специалност „Педагогика” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Преподавател е по методика на обучението по български език и литература в началния етап на средното училище в Педагогическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. През 2013 г. успешно защитава дисертационен труд на тема „Технологичен модел за обучение по четене на възрастни в началния етап на СОУ”. Автор е на множество научни публикации в наши и чуждестранни специализирани издания. Участва в изготвянето на учебни помагала по български език и литература от 1. до 4. клас.

Виж всичко за този автор
Невена Петрова

Невена Йорданова Петрова е начален учител в СУ „Димитър Матевски”, Пловдив. Притежава магистърска степен по информационни и комуникационни технологии. Участвала е в редица научни форуми, свързани с приложението на информационните технологии в образователния процес. Съавтор е на научни публикации, ориентирани към обучението по български език в началните класове.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.