Математика за 4. клас

Електронен
Математика за 4. клас - корица
ВЪВЕДИ КОД ОТ ТАЛОН
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1656/25.06.2019 г.
ISBN: 978-619-222-275-8 146 стр.
Графичен дизайн: „Хрис – 2001” ЕООД
Художник на илюстрациите: „Хрис – 2001” ЕООД
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
6.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
КУПИ С SMS
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Електронният учебник по математика за 4. клас е една иновативна дигитална технология. Той представлява електронна версия на хартиения учебник, като за всеки урок са изработени и добавени електронни образователни ресурси. Тези ресурси включват задачи за единичен и множествен избор, вериги, таблици, игри, анимации и т.н. По своята същност те са разнообразни, забавни и с различни нива на сложност. С тяхна помощ се разширява методическият инструментариум на учителя. Интегрирането на тези ресурси към хода на урока го прави интерактивен, улеснява преподаването и ученето.
Електронният учебник в нашето образование се превърна в универсално средство за организация на технологичното обучение в новата информационна среда. Поместените в него мултимедийни инструменти стимулират креативността и повишават мотивацията на учениците.
Владимира Ангелова

Проф. д-р Владимира Ангелова е преподавател по „Методика на обучението по математика в началния етап на средното училище” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Декан е на Педагогическия факултет. Член е на катедра „Начална училищна педагогика”. През 2006 г. успешно защитава дисертационен труд, през 2014 г. придобива академичната длъжност „Доцент”, а през 2019 г. – „Професор”. Автор е на над 40 книги – монографии, студии, методически ръководства, учебници и учебни помагала за студенти и ученици, и на над 50 статии, публикувани в специализирани научни издания в страната и чужбина.

Виж всичко за този автор
Александра Николова

Александра Николова е завършила магистърска програма „ИНФОРМАЦИОННО-КОМУНИКАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И НАЧАЛНИЯ ЕТАП НА СОУ” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. В настоящия момент работи като начален учител  в ОУ „Васил Левски” – гр. Пловдив.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.