Компютърно моделиране за 4. клас

Електронен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1660/25.06.2019 г.
ISBN: 978-954-01-3922-7 68 стр.
Графичен дизайн: Вяра Гаврилова
Художник на илюстрациите: Кирил Танев
Дизайн на електронния учебник: „Просвета Либри” ЕООД

Този учебник е част от абонаментен пакет. Опциите за закупуване вижте ТУК.
Виж този продукт в Печатен вариант тук:Печатен
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
В електронния учебник съдържанието на хартиения учебник е допълнено с:
  • допълнителни интерактивни упражнения;
  • демонстрационни видеоклипове;
  • игри и пъзели;
  • интерактивно представени тестове за проверка на знанията и уменията на учениците.
Включените допълнителни упражнения за затвърдяване на знанията към всеки урок за нови знания може да се използват по преценка на учителя в края на урока, в който са въведени новите понятия, или в началото на следващия урок с цел затвърдяване на знанията или устна проверка. Демонстрационните видеоклипове може да се използват за демонстрации пред целия клас или за самостоятелно усвояване на определени дейности от учениците.
Тестовете дават мигновена обратна връзка и подпомагат учителя в проверката на усвоените знания и умения, а същевременно служат за ориентир при самооценката на ученика.
В допълнение към учебника има множество предварително подготвени файлове за работа във визуалната среда за програмиране.
Ресурсните файлове може да изтеглите от www.prosveta.bg/kompmod.
Даниела Дурева
Даниела Дурева

Доц. д-р Даниела Дурева-Тупарова е завършила ПУ „Паисий Хилендарски”. В момента е доцент по методика на обучението по информатика. Преподава училищен курс и методика на обучението по информатика и ИТ на студенти от специалност „Mатематика и информатика” и различни магистърски програми, както и на специализанти от курсове за следдипломна квалификация. Има дългогодишен опит в обучението по информатика и ИТ в различни образователни степени. Има над 100 публикации в България и чужбина, в които са представени изследвания, посветени на методиката на обучение по информатика и ИТ, интегрирането на ИТ в учебния процес, технологии и методика на електронното обучение. Автор е на книга, свързана с проблеми от методиката на обучение по информатика и ИТ. Съавтор е на учебни помагала по информационни технологии за 1. – 8. клас.

Виж всичко за този автор
Георги Тупаров
Георги Тупаров

Доц. д-р Георги Тупаров е завършил Техническия университет в гр. София. В момента е доцент по информатика. Има редица публикации, свързани с подготовката на студенти и преподаватели в областта на информационните технологии. Разработил е множество курсове за електронно обучение. Съавтор е на книга по бази от данни и електронен курс по методика на обучението по информатика и информационни технологии. Участва в екип, разработил комплект учебни материали по информационни технологии за 5. – 8. клас. Участва в редица проекти, свързани с електронното обучение.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.