Искам да чета. Книжка за подготвителна група в детската градина или в училище, 6–7 години

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09–362/26.02.2009 г.
ISBN: 978-954-01-2270-0 Формат: 20x26 см , 32 стр.
Цена:
3.63 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
Книжката е предназначена за деца от четвърта подготвителна възрастова група (6 – 7 години) в детска градина или в училище. Тя е приложима и в т.нар. смесени по възраст групи, каквито има в много детски градини в България.
Книжката е полезно дидактическо средство, което осигурява допълнителни форми на педагогическо взаимодействие. Разработена е на основата на рефлексията на говора при 5 – 7-годишното дете и на психолингвистични методи при подготовката за начално четене. Кодираните в книжката методи са разработени и апробирани на две равнища – емпирично (практическо) и рефлексивно (осъзнато), и стимулират развитието на рефлексивната и социалната компетентност на детето съобразно стратегията на Европейския съюз „Учене през целия живот”
Книжката подготовя детето за четене на основата на фонемния анализ. Учителят е свободен да подбира съответните теми в зависимост от индивидуалното познавателно равнище на всяко дете в групата. Чрез предоставения визуален материал учителят може да разработи и свои творчески задачи, игрови упражнения или дидактични игри.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.