Книга за учителя по човекът и природата за 4. клас

Печатен
одобрен от МОМН
ISBN: 978-619-222-268-0 Формат: 21х29 см
Цена:
15.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Книгата съдейства на учителите да се подготвят за провеждане на обучението по човекът и природата в 4. клас. Тя ги ориентира за методическите решения на авторите на учебния комплект, а предложените насоки и идеи стимулират творческата работа.
Книгата за учителя съдържа:

  • годишно тематично разпределение;
  • примерни разработки по всички теми;
  • тестове за диагностика на входно, междинно и изходно равнище;
  • критериите за оценка.
Мария Кабасанова
Доц. Мария Кабасанова е завършила Софийския университет, специалност „Биология” – учител по биология и химия.
Има дългогодишна успешна практика в подготовката на учители в катедра „Методика на обучението по биология” в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, включително и като ръководител, и във филиалите му.
Доц. Кабасанова е автор с голям опит и популярност сред българските учители. Написала е десетки учебници, учебни тетрадки, учебно-помощна и учебно-методическа литература за обучението по околен свят, човекът и природата, природознание, биология за учебния процес в средното образование във 2. – 7. клас.
Виж всичко за този автор
Ели Пещерска
Ели Пещерска

Ели Пещерска е завършила ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност Начална училищна педагогика. От дипломирането си до момента работи като начален учител. Има II ПКС. Дванадесет години е базов учител към СУ „Св. Климент Охридски”. Завършила е магистратура Образователен мениджмънт. Участвала е в комисии, дискусионни форуми и конференции, посветени на началното образование, учебните програми и практическата подготовка на бъдещите учители. Публикувала е в списание „Педагогика“.
Участва в екипа, разработващ инструментариума за национално външно оценяване по човекът и природата. Съавтор е в учебни помагала за ученици от 1. до 4. клас на издателска група „Просвета”, където работи като редактор начално образование.

Виж всичко за този автор
Мария Върбанова

Мария Върбанова е дългогодишен учител по физика и математика. Завършила е физика  в Софийския университет „Св. Климент Охридски. От 1996 г. е преподавател по физика и математика в 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий” в София. Участва в организирането и провеждането на състезания и олимпиади по математика, физика и астрономия. Член е на работни групи към МОН, които разработват инструментариума за национални състезания по физика. Получава грамота за принос в столичното образование от Началника на РУО, София-град.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.