РЪКА ЗА РЪКА. Комплект познавателни книжки за 6 – 7 г.

Електронен
одобрен от МОМН
Електронните учебници и помагала могат да бъдат използвани на компютър с достъп до интернет.
Цена:
30.00 лв.*
ПОРЪЧАЙ
* Цената е за абонамент от 1 година, считано от датата на закупуване.
АНОТАЦИЯ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ

Електронният вариант добавя към печатните книжки аудиозаписи на приказки и стихотворения, придружени от прекрасни илюстрации, богати галерии от снимки и интерактивни упражнения по всички образователни направления. Децата бързо се учат да разпознават звуци, букви и знаци чрез десетки забавни упражнения. С увлекателни интерактивни задачи децата сравняват количества, изписват цифрите от 1 до 10, попълват числови и алгоритмични редици. Включени са и упражнения за ориентиране във времето и пространството, за дните от седмицата и месеците в годината. Много забавни практически опити, като „Воден асансьор”, „Магнитна лъжица”, „Силният лист” и др., са представени под формата на интерактивни игри. Отделните изображения от печатния вариант може да се увеличават и разглеждат в едър план. Интерактивните игри и упражнения не само забавляват децата, но и дават допълнителни идеи и варианти за работа. Електронният вариант на книжките съдържа аудиозаписи на песни по темите. Видеофилми показват нагледно изработването на част от изделията от книжката по конструиране и технологии. Процесът на изработване се проследява стъпка по стъпка с подробни обяснения как се изрязват, прегъват, слепват или скрепяват елементите.

Станка Вълкова

Доц. д-р Станка Вълкова е работила като преподавател по методика на обучението по български език и литература в началните класове в СУ „Св. Климент Охридски” – ДИУУ. Като преподавател в ДИУУ се занимава с разработване и реализиране на обучителни програми за продължаващо образование на начални учители по методика на обучението по български език и четене в 1. – 4. клас и на образователни проекти за модернизация на образователния процес в началния етап  на обучение в  училище. Aвтор e на голям брой публикации: монографии, речници, предназначени за ученици,  статии в научни педагогически списания, книги за учителя, учебници, учебни тетрадки и учебни помагала за обучението по български език и литература в началното училище и за подготвителната група в детската градина.

Виж всичко за този автор
Юлияна Гарчева

Юлияна Гарчева е математик, дългогодишен преподавател в Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Кл. Охридски”. Работи в областта на методиката на обучението по математика в началния етап на основната образователна степен.

Академичната ѝ дейност е свързана с разработката и реализацията на обучаващи програми, подпомагащи кариерното развитие на учители, тяхното продължаващо образование по актуални съвременни проблеми на обучението, както и усъвършенстване на професионалните им умения за изследване на резултатите от образователния процес.

Автор е на голям брой публикации, които разработват теоретико-практически проблеми на обучението по математика в 1. – 4. клас. Те са многообхватни в тематично отношение и разнообразни по вид – научни статии, учебници, учебни тетрадки, сборници, книги за учителя и др.

Виж всичко за този автор
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.