ЕNVOLS (Partie 1). Français classe de 11e. Учебник по френски език за 11. клас, профилирана подготовка

Печатен
одобрен от МОМН
Одобрен със заповед № РД 09-1589/17.07.2020 г.
ISBN: 978-954-01-4084-1 Формат: 21x29 см , 182 стр.
Цена:
29.00 лв.
ПОРЪЧАЙ
АНОТАЦИЯ
СЪДЪРЖАНИЕ
ЗА АВТОРА
МНЕНИЯ
ЕNVOLS в две части (за 11. и 12. клас) е учебник по френски език за профилирана подготовка. В него по достъпен и интересен начин се представя не само френската литература, но и франкофонията, изкуството, френската култура, история и цивилизация. Съвременните теми и общочовешките въпроси също присъстват, за да осъществят необходимия паралел между минало и настояще и да развият актуални експресивни и рецептивни езикови умения. 
Учебният комплект предлага голям брой граматически и лексикални упражнения и множество задачи за устно и писмено изразяване по различни теми, съобразени с учебната програма: детство и юношество; образование и училище; мечти и пътешествия; политика, общество, справедливост, несправедливост, минало и съвремие, културни ценности. 
ЕNVOLS за 11. клас е съставен от 10 учебни единици. В приложения са описани накратко литературните течения през вековете, биографиите на писателите и литературните термини.
Опирайки се на съвременната методика на преподаване, авторите са включили аудио- и видеоматериали с художествена стойност, както и насоки за търсене на конкретна информация в интернет.
Богатството на съдържанието и оригиналният методически подход в преподаването на езика чрез литературата и културата донесоха на ЕNVOLS специалната награда за най-добър учебник в Европа на Международния панаир на книгата във Франкфурт през 2016 г.
ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
Вашата кошница е празна
КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЯТА
Учебна литература
ТЪРСЕНЕ
Научна литература
Справочна литература
Художествена литература
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Общи условия за ползване на сайта.